Ja ja. Het is zo ver! Mijn nieuwe blog is in de lucht!

Mijn blog is inmiddels ruim anderhalf jaar oud. Daarom vond ik het tijd worden om deze wat serieuzer te gaan nemen. Ik heb het altijd leuk gevonden om te schrijven over van alles en nog wat. Mijn passie ligt toch wel bij het kind en zijn/haar ontwikkeling. En toch gooi ik het nu over een iets andere boeg. Mijn blog zal nog steeds over opvoeding gaan, maar krijgt een meer lifestyle kantje. Want wat is het belangrijk dat je als ouder (en eigenlijk geldt dit voor iedereen) lekker in je vel zit. Alleen dan is het mogelijk om je kinderen goed op te voeden en hen ook tot een gelukkig mens te maken. Deze website wordt dus toegankelijker voor iedereen. Mijn ervaringen en de dingen die mij bezighouden kunnen anderen ook inspireren. Iedereen heeft tenslotte wel eens zijn ups en downs. Daar hoef je geen ouder voor te zijn. Ik heb ze ook en daar dat wil ik graag meer met jullie gaan delen.

Een veelzijdige blog gaat het worden. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden. Ik hoop dat jullie af en toe een reacties achterlaten. Die zullen voor mij heel waardevol zijn, om zo ook mijn blog continu te kunnen verbeteren en interessant te houden.

Veel plezier op mijn nieuwe blog en ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik!! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge