Bijkomen van deze week

4501951633_abd60ee6e7_m
Photo Credit: Silvia Viñuales via Compfight cc

Wat een bizarre week deze week. Ik kon maar niet wennen aan de zomertijd. Om er ’s ochtends weer uit te moeten, terwijl het donker was!! Het was echt weer afkicken. Ik vond het net zo fijn dat het weer vroeg licht werd. Hopelijk gebeurt dat snel weer. Dat maakt het opstaan misschien weer dragelijk. In slaap komen ging ook moeizamer.

Voor kinderen zal het ook lastig zijn. Kinderen zijn vaak onrustiger en zullen meer moeite hebben met hun slaapjes en eetmomenten overdag. Maar deze week was er nog een reden, waardoor ze waarschijnlijk van slag zijn geweest. De storm. De lente en zomertijd zijn beide ingegaan deze week, maar het weer leek meer op de herfst. Kinderen zijn daar ook heel gevoelig voor en daardoor onrustiger.

Dus mocht het zijn dat je kind van de week, met name dinsdag, wat onrustig zijn geweest. Dat kan dus kloppen. Ik ga dit (lange) weekend maar even bijkomen.

One thought on “Bijkomen van deze week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge