Koos inspiratieloos

Young Woman Recharging
Photo Credit: PlusDelta via Compfight cc

De laatste week heb ik even een dipje gehad. Toe aan vakantie, denk ik. Zwaar inspiratieloos. Al een paar nachten slecht geslapen en dan proberen je blog bij te houden. Sorry, maar dat ging even niet lukken. Het weer heeft mij de afgelopen week naar buiten gelokt. Ik las buiten liever een leuk tijdschrift, dan dat ik binnen aan mijn blog zat te werken. Ik had een kladblokje of mijn laptop mee naar buiten kunnen nemen. Ja, dat had gekund. Maar nee, even niet.

Writers Block
Eerder had ik al een keer een lijst met onderwerpen gemaakt waar ik over zou kunnen schrijven. Die heb ik ook al doorgenomen. Misschien kon ik daarmee wat inspiratie op doen. Maar nee, er kwam nog steeds niets uit. De welbekende writers block is ook bij mij toegeslagen. Hopelijk van korte duur.

Vraagje aan jullie: hoe komen jullie aan je inspiratie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge