Slapeloosheid

IMG_0744Wat ben ik soms blij met “slaaptheeën”. Ken je dat? Van die hectische dagen, niet de kans krijgen die van je af te praten en dan wel weer op tijd je bed in willen, omdat je wekker de volgende dag om 05:15 gaat. Ja, die hectische dag heb ik nu net achter de rug en de mijn wekker staat al ingesteld. Maar kunnen slapen? Nee, dat zit er niet in. En dat terwijl ik kapot ben van vandaag. Er is te veel gebeurd, te veel hectiek en mijn hersenen moeten dit nog even verwerken. Dus zit ik maar ’s avonds laat een theetje te drinken met kalmerende middelen erin (daarmee bedoel ik valeriaan, kamille en lavendel 😉 natuurlijk). En om de tijd te doden, ben ik maar een blog aan het schrijven. Tja, je moet wat.

Inmiddels begint de thee al goed zijn werk te doen. Ik denk dat ik nu wel richting bed kan en hopelijk nog een paar uurtjes kan pakken.

Slaap lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge