Mijn Travel wishlist

Ik heb nu een hoop blogs gesteed aan IJsland. Het laatste reisverslag over IJsland zit er aan te komen, maar ik ben nog lang niet klaar met reizen. Vorig jaar zijn mijn vriend en ik naar Brazilië geweest, wat ook een bijzondere rondreis was. Jaren terug, voor mijn blog-tijd, hebben mijn vriend en ik al een rondreis gemaakt door Egypte. Toen kon dat nog, zeg maar. Toen was er nog geen onrust in het land. We kunnen zeggen dat we de smaak van het reizen te pakken hebben gekregen. Ik weet niet of het de komende jaren nog gaat lukken om veel te reizen. Financieel gezien moet het mogelijk zijn en andere gezinsomstandigheden, zouden de plannen wat anders kunnen laten verlopen. Eén ding is zeker: ik ga zeker in mijn leven, één van de onderstaande reizen afstrepen.

Hierbij mijn Travel wishlist:

6447846517_735935af71_o
Scott Hess via Compfight cc

San Francisco. Hier ben ik altijd al gefascineerd van geweest. Dit kwam vooral ook door de serie Charmed. Die speelde zich af in San Francisco en ze lieten iedere keer weer geweldige shots van de stad zien. Bij het zien van de Golden Gate Bridge krijg ik al kippenvel. Hier moet ik echt een keer zijn geweest.

nieuw zeeland 1
Moritz Lino via Compfight cc

Nieuw-Zeeland. Vooral na het zien van The Lord of the Ring is dit land op mijn lijstje komen te staan. Ik ben waarschijnlijk niet de enige. Omdat het ver vliegen is, lijkt het mij leuk om dit gelijk te combineren met Australië. En dan vooral Sidney trekt mij heel erg.

nieuw afrika
thierry tete via Compfight cc

Afrika. Vooral om op safari te gaan. Helaas heerst er nu ook veel onrust in Kenia en Tanzania. Momenteel vallen er veel landen af. Maar waarschijnlijk nog genoeg plekken om wel veilig heen te kunnen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik mij daar nog niet in heb verdiept. Dat komt tegen die tijd nog wel.

nieuw japan
jpellgen via Compfight cc

Japan. En dan met name de Japanse tuinen. Het lijkt me geweldig die rust en het hoge zen-gehalte.

4757724191_922b7b4161_o
just.in via Compfight cc

Aruba, Bonaire en/of Curaçao. Met rondreizen ben je daar waarschijnlijk snel klaar. Maar de witte Bounty-stranden, lijkt mij daar echt geweldig. Ik zie het helemaal voor me, om daar voor een tijdje heen te gaan. Alleen maar ontspannen en mij terugtrekken om te kunnen schrijven. Ja, daar droom ik wel van.

One thought on “Mijn Travel wishlist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge