Tijdelijk mijn blog omdopen tot reisblog

Even een sIMG_0881kleinnelle mededeling. Ik ben net terug van een prachtige vakantie in IJsland. Dat betekent: veel meegemaakt, veel gezien, leuke verhalen en mooie foto’s. Mijn blog zal de komende tijd wat meer op een reisblog gaan lijken. Want dit moet gedeeld worden met jullie. Hou dus mijn blog goed in de gaten. Dat kan natuurlijk via Twitter, Facebook en/of Bloglovin’. Je hoeft alleen maar even op de icoontjes hier rechts te drukken. –>

Ik ga vast druk tikken 😉

2 thoughts on “Tijdelijk mijn blog omdopen tot reisblog

  1. We wachten met spanning af. Wellicht ben je ook iets aan de weet gekomen van de manier waarop kinderen in IJsland hun opvoeding genieten, hun onderwijssysteem, hun dagverblijven. Ik ben benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge