Een klein feestje

2663104682_cd1efb4242_o
Waponi via Compfight cc

Whoop Whoop. Al weer 50 blogposts. Ik hoor jullie denken: is dat veel?! Voor mij wel!! Bijna twee jaar geleden begon ik met mijn blog. Het begon toen als hobby en ik nam het niet heel erg serieus. Af en toe een blogje schrijven (lees: eens per maand) was veel. Toen ik was afgestudeerd en full time ging werken, verstofte mijn blog een beetje. 3 maanden geleden wilde ik er weer meer mee gaan doen. Ik heb nu mijn eigen domeinnaam en ben ook meer persoonlijke berichten er op gaan plaatsen. Het hele idee achter “mijn kind kan de was doen” veranderde, naar mijn idee, op een positieve manier. Ik ben er flink aan gaan werken, maar ik vind het soms nog lastig om mij aan mijn eigen afspraak te houden. En dat is minimaal twee artikelen plaatsen per week. Het komt er dus op neer dat ik zeer trots ben op het behalen van dit 50e artikel.

Top 5
Om dit te vieren wil ik jullie graag meenemen in de top 5 van mijn meest gelezen artikelen:

  1. De dagen voor en na mijn miskraam. Dit is toch wel mijn meest persoonlijke artikel die ik heb geschreven. Ik vond het lastig om te schrijven en te bedenken hoe open ik over mijn miskraam wilde zijn. Omdat ik het zelf heel jammer heb gevonden dat vrouwen daar niet open over zijn, heb ik besloten om dat wel te doen. Met name ook om andere vrouwen in deze moeilijke tijd te kunnen steunen.
  2. Hoe ga je om met driftbuien? In dit artikel geef ik antwoord op deze vraag. Alhoewel de meningen erover verdeeld zijn, geef ik op mijn beurt ook mijn mening. Hiermee hoop ik ouders tips en inspiratie te kunnen geven over het omgaan met een driftbui.
  3. Een blik in het verleden. Hier omschrijf ik dat alles in mijn leven, hoe moeilijk het soms ook is geweest, mij heeft gemaakt tot wat ik ben. En dat ik daar best een beetje trots op ben.
  4. Twee weken later… Dit artikel beschrijft hoe ik mij twee weken na mijn miskraam voelde.
  5. Vier weken later… Dit artikel… *zucht* heeft het echt een omschrijving nodig?

Tot slot: op naar de volgende 50. Hopelijk in minder dan twee jaar tijd.

3 thoughts on “Een klein feestje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge