Leuke buitenactiviteit voor kids

kleurenUren heeft mijn buurmeisje zich ermee vermaakt. Een super leuke buitenactiviteit. Een collega kwam vertelde mij over deze activiteit en dat wilde ik wel eens uitproberen. Dus toen ik met die warme dagen even op mijn buurmeisje mocht passen, dacht ik dat dat wel een mooie gelegenheid moest zijn.

Verven met stoepkrijt! Ja, je leest het goed. Super simpel en zo leuk! Je neemt een kwast, wat water en stoepkrijt. kleuren 2Simpeler dan dat kan bijna niet. Je gooit een beetje water over de tegels, krijt er met het stoepkrijt in en je kan gaan verven.

Mijn buurmeisje vond het leuk en je kunt het weer makkelijk wegspoelen met water. Wat ook erg leuk was: ’s avonds stond de rest van de straat het ook te doen. Dus ik zeg inslaan dat stoepkrijt en aan de slag ermee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge