Zomerdoelen update #2

2015-07-28 16.55.06Shame, shame, shame. Oké, niet helemaal, maar wel een klein beetje. Het zomerdoel waar ik echt heel erg graag mee had willen beginnen en wat eigenlijk de meeste prioriteit had, is niet gelukt. Ik kan smoezen bedenken. Ik had namelijk nul tijd. En dat is eigenlijk echt zo. Lange en veel werkdagen en veel afspraken in het weekend, hebben er voor gezorgd dat ik daar niet aan begonnen ben. Maar laten we even eerlijk zijn. Als ik dan vrij was, ben ik liever in de tuin een boek gaan lezen, dan begonnen met een boek schrijven.

  1. Tijdens mijn introductie had ik het over zomerdoel nr. 1: een boek schrijven. Ik heb wel op papier (letterlijk, want dat lukte wel in de tuin) globaal het verloop van het boek kunnen zetten. Dat is dan in ieder geval een begin, maar naar mijn idee nog niet genoeg. Ik had toch minstens er nog een hoofdstuk of 2,3, misschien wel 4, bij willen schrijven. Maar ja, wat ik al zei: ik zat liever in de tuin een boek te lezen. Misschien had ik het boek “schrijven kreng” erbij moeten pakken. Wordt dit dan mijn winterdoel? Ik ga er voor!
  2. Moodboard maken: die is toch wel aardig gelukt. De plaatjes die we eerder hadden verzameld, hebben we op een groot bord geplakt. En we hebben al weer hele nieuwe plannen voor de vloer. We willen graag een witte vloer. Gewaagd. Vanwege het vuil dat je zo snel ziet. Maar ik hou van veel licht in huis.
  3. 2015-07-28 16.48.17Meer lezen: dat is dan wel weer gelukt. Ik heb heel veel gelezen. Lekker in de tuin, af en toe de televisie uitgelaten. Jazeker, ik ben weer een aantal boeken en tijdschriften verder.

De inleiding deed vermoeden alsof het een zeer mislukte zomerdoelen-actie is geweest, maar dat viel eigenlijk best mee. Toch baal ik enorm van mijn eerste zomerdoel. Maar die schuif ik gewoon even op. Ik ga mijn best doen tijdens de laatste echte zomermaand en anders tover ik hem om in een herfst/winterdoel… Wat ben ik nou aan het suffen. Ik begin meteen met schrijven! Doooei!

2 thoughts on “Zomerdoelen update #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge