Afloop zomerdoelen

Ali Alcaide via Compfight cc
Ali Alcaide via Compfight cc

Na anderhalve maand radiostilte vanaf mijn kant, vragen jullie je misschien af hoe het met mijn zomerdoelen is afgelopen. Nou, daar kan ik heel kort over zijn: slecht!

  1. Boek schrijven: tja, lijkt mij duidelijk. Als ik niet aan mijn blog heb gewerkt, zal ik zeker niet aan een boek hebben gewerkt. De laatste tijd geen eens energie gehad om er überhaupt over na te denken. Ik had er meer moeite mee dat mijn blog stil stond. Maar die draait weer.
  2. Moodboard maken: daar was ik even geleden al aan begonnen. We hebben natuurlijk wel heel veel over de inrichting gehad. We hebben zowaar een knoop doorgehakt, wat betreft de vloer beneden. Het wordt een witte laminaat vloer. Gewaagd, maar ik denk erg mooi.
  3. Meer lezen: uhm… daar schaam ik mij wel voor. Het is toch echt gebleven bij die paar pagina’s voor het slapen gaan. En de afgelopen weken waren er avonden dat ik zo weinig energie had, dat ik al in slaap viel als mijn hoofd het kussen raakte. Dus nee, met boeken lezen is het ook niet echt opgeschoten.

Eind conclusie: ik kan zeggen dat ik behoorlijk heb gefaald in het behalen van mijn doelen.

Winterdoelen
In de winter worden het toch een hoop andere doelen. De komende tijd zal er behoorlijk wat gaan veranderen (nieuw huisje en baby’tje op komst). Ik denk dat ik mij daar lekker op ga focussen en als er nog wat schrijf- en/of leeswerk tussen past, is dat alleen maar mooi meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge