Hoe word je de perfecte gastvrouw voor een babyshower?

Westwing_Mood_Candycolours_FINAL

Babyshowers. Populairder dan ooit. Een leuke traditie dat is over komen waaien vanuit Amerika. Een verrassing voor de aanstaande moeder. Om haar even in het zonnetje te zetten en om haar door de laatste loodjes heen te helpen. Ik heb er al een paar mogen meemaken. Niet van mijzelf, maar wel van vriendinnen en mijn zus.

Bij de één was het een kwestie van het huis uit krijgen om eerst het hele huis om te toveren tot een hele babyoase. Bij de ander was het een uitdaging om diegene niet op het station ergens in Nederland tegen te komen, waar je eigenlijk verder helemaal niets te zoeken had. Om vervolgens ergens heerlijk te gaan high-teaën (als dat een woord is). Een leuke uitdaging voor iedereen die het organiseert.

Is je beste vriendin of zus toevallig zwanger? Maar heb je even de creativiteit niet om een geweldige babyshower te geven. Neem eens een kijkje op de website van Westwing. Daar vind je allemaal tips om er een fantastisch feest van te maken en tovert jou om tot perfecte gastvrouw. Cadeautips, recepten, activiteiten en noem het maar op. Niet alleen de accessoires zijn van belang, maar ook wanneer het feest het beste uitkomt voor je zwangere vriendin. Dus neem gauw een kijkje. Het zal een fantastisch feest worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge