Mijn leven als blogger #2

FullSizeRender (7)Yay!! Het eerste verzoek om een bepaalde blog te schrijven is binnen. Wat een eer is het als een bedrijf aan jou, als blogger, vraagt of jij over een product van hun wil bloggen. Helemaal Happy!

Het verzoek van Westwing kreeg ik inmiddels 2 maanden geleden en laat dat nou net de periode zijn waarbij ik niet helemaal fit was. Dus moest ik het helaas in de wacht zetten. Ik voelde mij ontzettend schuldig. Zij vragen mij een leuk artikel te schrijven. Ik wilde dit heel graag doen. En vervolgens moeten zij er zo lang op wachten, omdat ik niet in staat ben om te schrijven. Maar inmiddels gelukt. Het artikel kunnen jullie hier lezen.

Ik vind het zelf erg lastig om te netwerken. Ik ben verlegen en vind mezelf al snel lastig als ik aan iemand iets vraag. Extreem onzeker dus. Dan is het extra leuk als mensen mij benaderen. Ik weet niet hoe andere bloggers dit doen. Of zij ook anderen benaderen of dat zij dit ook op zich af laten komen? Zijn jullie net zo onzeker hierover? Laat het mij weten. Ik hoor graag wat tips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge