Dat gevoel <3

3049283900_204c50bdb3_o
j1of2 via Compfight cc

Toen ik 15 weken en 4 dagen zwanger was, dacht ik voor het eerst wat te voelen. Het voelde als een kriebeltje. Het gevoel alsof iemand met een veertje over je buikwand gaat. Ik dacht eerst dat ik het mij verbeelde. Maar nu ik verder ben, wordt dat gevoel steeds sterker. Daarna voelde ik ook af en toe plopjes. Dat zullen wel een kleine schopjes zijn.

Nu ben ik 17 weken en 4 dagen zwanger en is het ook via de buitenkant te voelen. De plopjes dan. Afgelopen zaterdag heeft mijn vriend het ook voor het eerst gevoeld. Heel bijzonder. Ik wist niet dat het al zo snel kon. Bij iedereen is dat blijkbaar weer anders. Ik draag het meer naar voren. Dat zal ook van invloed zijn. Nu weet ik ook zeker dat de kleine plopjes schopjes zijn. Dat voel ik heel duidelijk. Eerst leek het meer op een trilspier. Hahaha.

Het klinkt misschien gek en niet alle vrouwen zullen het met mij eens zijn, maar ik hoop een bewegelijk kind te krijgen. In ieder geval in mijn buik. Ook al kan het soms irritant zijn en bezorgt het je slapeloze nachten. Dan nog is het fijn om een teken van leven te voelen. Dat neemt toch een hoop zorgen weg. Denk ik. We zullen zien of ik er tegen die tijd nog zo over denk…

One thought on “Dat gevoel <3

  1. Dat is echt een leuk moment! Dat ga je echt missen na je zwangerschap, althans dat vond ik, natuurlijk zijn harde trappen tegen je ribben minder leuk maar dit blijft echt zo bijzonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge