En het wordt…

 Grandmas cake toppers via Compfight cc
Grandmas cake toppers via Compfight cc

In mijn afgelopen twee blogjes gaf ik eigenlijk al twee hele duidelijke hints. Kijk maar naar de foto die ik heb geplaatst bij “de onzekerheden van een zwangere vrouw” en lees “het mooie van herfst” nog maar eens goed door. Want daar heb ik het namelijk al verklapt.

Jup, we krijgen een jongen!! Ik hoor jullie bijna denken: Is ze al 20 weken dan? Nope. Maar wat zijn wij blij met de mogelijkheden van een pretecho. Afgelopen weekend (met ruim 15 weken) hebben wij een pretecho gedaan en vanaf 15 weken is het dus al te zien. Er zijn diverse pretecho-bureaus die dit aanbieden. Dus wij zijn ook op zoek gegaan naar één bij ons in de buurt.

De magie van weten wat het wordt
Ik had nooit verwacht dat het weten zo veel met mij zou doen. Ik had al heel lang een voorgevoel dat het een jongen zou worden. Noem het moederinstinct. Noem het gewoon een goeie gok. Voor mij was de echo dus geen verrassing, maar een bevestiging. En toch was daarna alles anders. Het werd ineens zoveel persoonlijker. Het was ineens geen “het” meer, maar een “hij”. En hij wordt onze zoon. Ik denk dat alleen de vrouwen die dit mee hebben gemaakt, snappen wat ik bedoel. Ik vond het heel bijzonder en ik ben blij dat wij niet wachten tot de geboorte.

2 thoughts on “En het wordt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge