Mijn leven als blogger #4

2015-10-17 11.00.56Inspiratie blijft voor een blogger een ding. De ene periode barst je van de inspiratie. En die periode kan weer net zo snel voorbij zijn, als dat hij is gekomen. Met als gevolg dat je dagen (soms zelfs weken) niet meer blogt. Wat ik altijd erg jammer vind, want ik zie graag een stijgende lijn in mijn blog.

Hoewel ik de laatste tijd erg moe ben, heeft mijn zwangerschap er ook voor gezorgd dat ik met mega veel inspiratie zit. Ik schreef al over kinderen en opvoeding, omdat ik pedagoog ben. Maar ik schreef nog niet vanuit mijn eigen ervaring. En nu… nu maak ik alles zelf mee. Het begint al bij dag één. Je gaat zoveel fases in, je maakt zoveel mee en er zijn zoveel veranderingen waar allemaal over te schrijven valt. Dit zal voorlopig nog niet ophouden. Althans, dat hoop ik met heel mijn hart natuurlijk.

Voorlopig dus nog niet uitgeschreven en hou ik jullie nog even op de hoogte van al mijn zwangerschapskwaaltjes, -voorbereidingen, -belevingen en al het andere moois dat er bij een kindje krijgen komt kijken.

One thought on “Mijn leven als blogger #4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge