Het babyshoppen is begonnen!

 jhiner via Compfight cc
jhiner via Compfight cc

De 20 weken-echo is geweest. Ik vond het heel spannend, maar… Alles is goed! Het babyshoppen kan dus beginnen.

En het shoppen is gelijk goed begonnen. Marktplaats is echt de ideale plek om aan je babyspullen te komen op een voordelige manier. Gelukkig dat het bestaat. Want ik sla echt stijl achterover van alle prijzen die babywinkels durven te vragen voor hun spullen. Dus hebben wij onszelf 800 euro bespaard door een tweedehands kinderwagen te kopen, die eruit zag alsof het nooit was gebruikt. Alles zat erop en eraan en was pas 1,5 jaar oud. Ik ben blij!

Ook de babykamer is al compleet. Even een commode en een ledikantje ergens op de kop tikken en we zijn er. Zelf heb ik nog een ladekast die prima kan dienen als kledingkast voor de baby. En dus hebben wij onszelf hiermee ook weer 500 euro bespaard (afhankelijk van je eisen, natuurlijk).

Kortom, wij zijn lekker bezig met verzamelen. Aankomend weekend gezellig shoppen met een zwanger vriendinnetje. Dus… ik zal een klein beetje proberen mij in te houden.

Wanneer gingen/gaan jullie voor het eerst babyspullen shoppen?

3 thoughts on “Het babyshoppen is begonnen!

  1. Voor ons is dat heel lang geleden. Maar… ook opa en (vooral) oma zijn al begonnen met het vullen van een kraam-mand voor de komende kleinzoon. Helemaal leuk natuurlijk!

  2. Wat ontzettend fijn dat alles goed is met jullie kleine! Ik schrik me soms ook helemaal een hoedje als ik de prijzen zie van babyspullen. Zet het woord ‘baby’ of ‘kinder’ er voor en alles is ineens vier keer zo duur. Kinderwagens ook zeg, je kunt gewoon een tweedehands auto kopen voor die prijzen. 😛
    Wij hebben de kinderwagen trouwens al heel snel gekocht, zo rond 12 weken. We kwamen toen toevallig net de kinderwagen die we wilden hebben tegen voor een goede prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge