Review en winactie: Nijntje lunchset

FullSizeRender (9)Onlangs kreeg ik een lunchsetje van Nijntje door Rosti Mepal toegestuurd. Wat een superschattig setje bestaande uit een drinkfles, schoolbeker en twee lunchboxen in twee maten. Nou was de bedoeling dat ik daar een review over ging schrijven. Maar ik heb nog geen kinderen. Geen probleem! Ik heb natuurlijk een heel schattig nichtje die deze set van Nijntje-fruit vast net zo leuk vindt als dat ik hem vind.

Dus heb ik hem aan haar gegeven. Haar reactie: een beetje verlegen, maar herkende gelijk Nijntje. Toen ze eenmaal los kwam, moest de Nijntje-beker gelijk overal mee naar toe. Actie geslaagd. Nijntje valt in de smaak.

bakje groot broodBakje kleinbeker Evie 1

Dus afgelopen week heeft mijn zus, samen met mijn nichtje, alles getest en zij vindt de set geweldig. De bakjes zijn handig en heel makkelijk te gebruiken. Ze blijven goed afgesloten zitten, waardoor je eten lekker lang vers blijft. De drinkfles is eenvoudig te gebruiken, sluit goed af en ook weer makkelijk uit elkaar te halen, zodat het ook schoon wordt in de vaatwasser. Ook de beker sluit goed af en lekt dus niet. de deksel van deze beker kan niet in de vaatwasser vanwege de anti-lekdop.

bidon vaatwasser bidon Evie 1 Bidon dop

Winactie
En weet je wat nou zo leuk is… Ik mag een setje weggeven. Dus ben jij ook enthousiast geworden over het Nijntje fruit-setje en wil je deze graag winnen? Hier hoef je maar twee dingen voor te doen:

  1. Like de facebookpagina van Mijn kind kan de was doen.
  2. Laat hieronder weten waarom jij deze set graag zou willen winnen. Bij je reactie graag een geldig mailadres, zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen.

Meedoen kan t/m 29 november. Ik neem dan eerst persoonlijk contact op met de winnaar. Daarna zal de winnaar bekend gemaakt worden via de sociale media.

Niet gewonnen? Niet getreurd. De set is te bestellen via de Rosti Mepal shop.

Ben je nog nieuwsgieriger naar dat schattige nichtje van mij geworden. Haar kun je volgen op “Je kindje doet het zo”.

Ik heb deze blog in samenwerking met Rosti Mepal en Je kindje doet het zo geschreven.

6 thoughts on “Review en winactie: Nijntje lunchset

  1. De Facebookpagina van Mijn kind kan de was doe, heb ik al eerder met een like bediend. Toch wil ik wel deelnemen om dit setje te winnen. Het setje ziet er schattig uit. Bovendien: ik heb een heel leuk kleindochtertje die erg gek is op Nijntje. Binnenkort volgt er nog een kleinkind. Hij heeft zich al schoppend gemeld. Het zal mij niets verbazen, als ook hij fan van Nijntje kan worden. En de moeders: die kunnen er vast praktische toepassingen voor bedenken om het voedsel voor hun kindjes goed vers te laten houden.

  2. mijn kleinste nichtje is gek op Nijntje en ik verras haar op pakjesavond graag met die geweldige Nijntje lunchset!
    Die kan ze mooi meenemen naar de peuterspeelzaal waar ze vanaf januari heen gaat.
    duim duim duim en groetjes van Riekie

  3. Wat een leuke set! Ik doe graag mee aan de actie. Wellicht ben ik er een beetje vroeg bij hihi, want ik ben momenteel pas 5 maanden zwanger. Maar ach, ik vind ze zo leuk, en mocht ik winnen dan heb ik het alvast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge