Review en winactie: Nijntje lunchset

FullSizeRender (9)Onlangs kreeg ik een lunchsetje van Nijntje door Rosti Mepal toegestuurd. Wat een superschattig setje bestaande uit een drinkfles, schoolbeker en twee lunchboxen in twee maten. Nou was de bedoeling dat ik daar een review over ging schrijven. Maar ik heb nog geen kinderen. Geen probleem! Ik heb natuurlijk een heel schattig nichtje die deze set van Nijntje-fruit vast net zo leuk vindt als dat ik hem vind.

Dus heb ik hem aan haar gegeven. Haar reactie: een beetje verlegen, maar herkende gelijk Nijntje. Toen ze eenmaal los kwam, moest de Nijntje-beker gelijk overal mee naar toe. Actie geslaagd. Nijntje valt in de smaak.

bakje groot broodBakje kleinbeker Evie 1

Dus afgelopen week heeft mijn zus, samen met mijn nichtje, alles getest en zij vindt de set geweldig. De bakjes zijn handig en heel makkelijk te gebruiken. Ze blijven goed afgesloten zitten, waardoor je eten lekker lang vers blijft. De drinkfles is eenvoudig te gebruiken, sluit goed af en ook weer makkelijk uit elkaar te halen, zodat het ook schoon wordt in de vaatwasser. Ook de beker sluit goed af en lekt dus niet. de deksel van deze beker kan niet in de vaatwasser vanwege de anti-lekdop.

bidon vaatwasser bidon Evie 1 Bidon dop

Winactie
En weet je wat nou zo leuk is… Ik mag een setje weggeven. Dus ben jij ook enthousiast geworden over het Nijntje fruit-setje en wil je deze graag winnen? Hier hoef je maar twee dingen voor te doen:

  1. Like de facebookpagina van Mijn kind kan de was doen.
  2. Laat hieronder weten waarom jij deze set graag zou willen winnen. Bij je reactie graag een geldig mailadres, zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen.

Meedoen kan t/m 29 november. Ik neem dan eerst persoonlijk contact op met de winnaar. Daarna zal de winnaar bekend gemaakt worden via de sociale media.

Niet gewonnen? Niet getreurd. De set is te bestellen via de Rosti Mepal shop.

Ben je nog nieuwsgieriger naar dat schattige nichtje van mij geworden. Haar kun je volgen op “Je kindje doet het zo”.

Ik heb deze blog in samenwerking met Rosti Mepal en Je kindje doet het zo geschreven.