Yeeh! Sinterklaas kan weer gevierd worden

FullSizeRender (8)Met een baby op komst kan het weer!! Sinterklaas kan weer!! Ik ben echt dolenthousiast, want lange tijd heb ik gezegd dat ik kerst vieren echt veel leuker vind. Maar nu er een kleine op komst is, moet ik toegeven dat de Sinterklaasviering ook wel echt begint te kriebelen.

Dit jaar is er nog geen kleine met Sinterklaas. Ik ben pas in maart uitgerekend. Maar toen het voorstel van mijn moeder kwam om weer pakjesavond te gaan vieren, heb ik dit idee meteen toegejuicht. Haar theorie: “hij is er toch ook een beetje bij”. En zo is het maar net. Dus de pakjesavond werd gelijk gepland met mijn zus en haar kleine er ook bij. Gezellig.

Heel stiekem had ik al een paar weken geleden de speelgoedgids van de Intertoys laten komen. Hij was niet binnengekomen bij de folders, maar ik moest en zou hem hebben. En het gênante: Ik heb al speelgoed aangekruist. En het aller-gênantste: er zit speelgoed bij waar ons kindje de komende paar jaar nog helemaal niks aan heeft. Allemaal voorpret.

Ja, duidelijk. Ik ben enthousiast om ons kind met Sinterklaas helemaal te verwennen. En ik ben blij dat ik dit jaar al voor mag genieten met de kleine van mijn zus erbij.

3 thoughts on “Yeeh! Sinterklaas kan weer gevierd worden

  1. Hier wordt ook altijd pakjesavond gevierd. Al 25 jaar lang hihi. Lijkt me extra bijzonder als je zwanger bent. Alleen al om te bedenken wat voor een lieve en schattige cadeautjes je kunt geven. Pakjesavond staat bij mij op feestdag nummer 1 vanwege de gezelligheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge