Mijn leven als blogger #5

EU Social via Compfight cc
EU Social via Compfight cc

Mijn leven als blogger gaat met ups en downs. En dan heb ik het puur over het bloggen. Ik heb even in een blog dip gezeten. Niets ernstigs aan de hand hoor! Gewoon druk!

Alles komt tegelijk. Inspiratie voor mijn blog, heb ik zat. Maar tijd… daar ontbreekt het aan. Nou ja, ik heb heus wel af en toe een gaatje om te bloggen, maar dan moet je wel zin hebben. En dat vind ik soms wel een nadeel van bloggen: het gevoel van altijd maar moeten om je lezers niet teleur te stellen. En als ik mijn lezers niet teleurstel, dan stel ik mijzelf wel teleur. Want eerlijk is eerlijk: ik ben deze blog niet begonnen om er vervolgens helemaal niets mee te doen.

Maar ja, zoals ik al zei heb ik het momenteel druk met van alles en nog wat. Binnenkort krijgen we dan eindelijk de sleutel van ons droompaleisje. De timing is echt fantastisch, namelijk een week voor kerst. Dus huisje, feestdagen en lekker bezig met voorbereidingen voor de kleine die op komst is, maken het allemaal lastig om zin te hebben in bloggen. Aan het einde van een werkdag ben ik moe en moet ik mezelf ook een beetje rust gunnen.

Dus rust gunnen heb ik de afgelopen tijd gedaan, maar dat neemt niet weg dat ik graag nog wat van mij laat horen. Daar komt ook nog bij kijken dat er weer een groter schrijfproject begint te kriebelen. Dit keer in de vorm van een kinderboek. Die schuif ik toch nog even in de koelkast, want ik ken die kriebels van grote projecten van mij. De overige kriebels staan daar nog steeds heel koud te wezen.

Hopelijk kunnen we lekker doorgaan met ons huisje en is er snel weer tijd en zin om lekker te gaan bloggen. Jullie horen van mij.

6 thoughts on “Mijn leven als blogger #5

  1. Zo herkenbaar. Ik zit nu midden in een verhuizing en merk echt dat ik niet aan bloggen en posten/spammen toe kom. Zit zelfs te twijfelen om maar ff een korte verhuisbreak met bloggen te nemen…

  2. Het is zo jammer, dat je bijna niet kunt bloggen door tijdgebrek! Het is denk ik wel herkenbaar voor verschillende bloggers! Wel ontzettend gaaf dat je bijna de sleutel krijgt van het huis! Dat is ook iets bijzonders waar je van moet genieten!

  3. Bloggen moet je enkel en alleen doen wanneer JIJ dat wilt natuurlijk. Wel super tof dat je gaat verhuizen (of ondertussen al bent verhuist!). Altijd spannend natuurlijk. Geniet ervan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge