Bovenaan mijn bucketlist en hoe dit plots veranderde

Bron
Bron

Ik zag van de week mooie filmpjes verschijnen van tornado’s in Colorado in 2015. Die verwoestende stormen zijn de nachtmerrie voor de mensen die daar wonen. Alles op hun pad wordt verwoest. Mensen verliezen al hun bezittingen. Verschrikkelijk! Maar gek genoeg wel altijd een onderdeel van mijn bucketlist geweest.

Sinds de film ‘twister‘ heb ik een bizarre fascinatie voor tornado’s. Ik vind het prachtig om er filmpjes van te zien. Een aantal jaar geleden wilde ik naar de film van de Stormchasers in het Omniversum. Helemaal mijn geld waard! Op Tornadojacht gaan, stond dan ook altijd bovenaan mijn bucketlist.

Ik kom maar weinig mensen tegen die deze rare fascinatie met mij delen. Maar ik weet dat ze er zijn. Hahaha. Maar goed. Er is intussen wel wat veranderd. Zo ben ik zwanger geworden. En dat doet wel wat met je. Ik ben echt totaal geen daredevil. Dus in dat opzicht is er niet veel veranderd. Maar of ik nou kan zeggen dat stormchasen nog steeds op mijn bucketlist staat… ja, stiekem toch nog wel. Maar ik zou minder snel op een aanbod ingaan. Het blijven risico’s die je neemt en als je moeder wordt (of al bent), neem je minder snel die risico’s en wil je er liever voor je kleine zijn.

Maar wat staat er dan nu bovenaan mijn bucketlist? Toch nog steeds mijn boek schrijven. Lekker veilig en ook een leuke uitdaging. Daar moet ik dan toch maar echt eens voor gaan.

Is jullie bucketlist veranderd sinds de komst van een kleine?

One thought on “Bovenaan mijn bucketlist en hoe dit plots veranderde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge