Leuke lijstjes bijhouden

Bron

Ook zo’n fan van lijstjes bijhouden? Ik wel. Ik hou echt overal lijstjes van bij. Helemaal nu ik zwanger ben, want anders vergeet ik echt alles. Ik heb een lijst voor boeken die ik nog wil lezen, series die ik nog wil kijken, spullen die ik voor de baby wil kopen en zo nog veel meer. Laatst ontdekte ik een leuke website van Wishlisty. Op deze site kun je gratis lijstjes aanmaken. Geweldige uitvinding voor mij en mijn serie aan lijstjes. Zo vergeet ik nooit meer iets.

Hoe werkt het?
Het is heel simpel. Je maakt eerst een profiel aan. En nee, je hoeft niet eerst al je gegevens in te vullen. Alleen een naam en wachtwoord. Je kunt er ook voor kiezen om je social media accounts eraan te koppelen of je website. Super handig voor bloggers.

En dan kun je aan de slag met een lijstje. Je kunt het lijstje helemaal eigen maken door eerst een thema, een mooie kleur en een leuke foto als achtergrond te kiezen. Je kunt zelfs je eigen foto uploaden als je de aangeboden foto’s niet leuk of toepasselijk vindt.

Kies thema en eigen achtergrond foto
Kies daarna je eigen kleur

Ik ben zelf ook aan de slag gegaan. Ik ben begonnen aan een lijstje om mijn boekenkast mee uit te breiden. Hij is nog lang niet af, want mijn lijst met boekenwensen is echt te lang, Hahaha. Later maar weer verder.
Dus ben ik maar overgegaan op een lijstje voor de ongeboren kleine. Ik heb al heel veel gekregen, dus dit lijstje is al flink ingekort. Daardoor was ik lekker snel klaar met deze wensenlijst. Naarmate hij ouder wordt, zal ik hem wel weer verder gaan aanvullen. En weet je wat nou zo handig is? Als hij jarig is, kan ik deze lijst delen met familie en vrienden, zodat iedereen een gepast cadeau zou kunnen uitzoeken. Op de startpagina van Wishlisty kun je ook lijsten van andere gebruikers vinden, mocht je inpiratie nodig hebben. Je hoeft zelf de lijst niet openbaar te maken als je dat niet wil. Links onderaan, naast je lijst, kun je er voor kiezen om het openbaar te maken of privé te houden.

Boekenlijstje

Verlanglijstje voor de kleine

Ik heb deze website nu gebruikt als verlanglijst voor mijn boeken en speelgoed voor mijn kleine. Maar dat is nog maar een kleine greep. Zo kun je ook een bucketlist bijhouden of een lijst met mooie reizen die je nog wil maken. Je kan echt van alles verzamelen. Ik ben verkocht. De lijsten die je hebt gemaakt, zijn allemaal in je profiel weer terug te vinden.

Overzicht van mijn lijstjes

Houden jullie ook zo veel lijstjes bij? En waarvan?