Korte stilte op mijn blog

FullSizeRender (12)Er is  even een korte stilte geweest. De mensen die mij volgen via Instagram, Twitter of Facebook weten inmiddels dat ik ruim een week geleden bevallen ben van ons aapje. Omdat er wat complicaties bij zijn komen kijken, heb ik wat meer tijd nodig gehad om te moeten aansterken. Later meer hierover. Mijn blog heeft dus even stil gestaan. Maar ik ben er weer.

Inmiddels is het vandaag de laatste dag van de kraamzorg. Ik heb er gelukkig nog twee ochtenden bij mogen krijgen. De eerste twee dagen waren in het ziekenhuis. Maar daar leren ze je niets over de verzorging van je kind. Behalve borstvoeding dan. De verpleegsters zijn allemaal heel lief, maar doen alles liever even snel zelf zodat ze weer verder kunnen. Maar daar zal ik later nog een uitgebreide blog aan wijden over mijn kraamperiode.

Nu eigenlijk alleen een aankondiging: ik ben weer “volop” bezig met nieuwe artikelen. Die komen eraan. Dus hou mijn site en andere social media goed in de gaten. “Volop” tussen aanhalingstekens, want de kleine man heeft uiteraard voorrang. Haha!

Tot snel!

5 thoughts on “Korte stilte op mijn blog

  1. Wat fijn dat je twee ochtenden extra kraamzorg hebt gekregen. Ik ben benieuwd naar al je verhalen straks. En natuurlijk gaat je kleine voor, wat prachtig dat hij er is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge