Even weer een kleine pauze

legs-434918
Bron

Even weer een kleine pauze. Met de nadruk op klein. Want eigenlijk houd ik niet van die blogpauzes. Kon ik er maar zo relaxed bij liggen als deze bungelende benen op de foto. Maar helaas, er moeten andere dingen gebeuren. De kleine pauze is wel voor een goed doel.

Eigenlijk zat er sinds een maand weer een lekkere flow in. Het lukte mij om regelmatig een artikel op mijn blog te plaatsten. Afgelopen week heb ik even niets gepost. Aan inspiratie geen gebrek. Sterker nog: ik heb al twee blogposts zo goed als klaarstaan. Maar ik moet even prioriteiten stellen. Ik ben op zoek naar een nieuwe baan. Dus ik de tijden dat ik achter mijn laptop zit, moet ik besteden aan vacatures zoeken en brieven schrijven.

En onze kleine man is een beetje zoekende naar een nieuw slaapritme en wij dus ook. Volgens “oei ik groei” zit hij in een sprongetje. Dus tussen al het solliciteren door, ben ik erg druk met hem ook nog happy houden. Lukt goed hoor. Geen zorgen. Maar hij eist momenteel wel een hoop aandacht op. En ik ben zo trots op hem. Hij ontwikkelt zo snel. Echt super, maar dan heeft hij mij even nodig om hem daarbij te begeleiden en zo af en toe heeft hij dan ook troost nodig.

En door al die drukte merk ik dat ik snel moe ben. Ik ben met de bevalling een hoop bloed verloren, waardoor ik een hoop ijzer te kort had. Ik weet niet of dat er mee te maken heeft, maar de laatste dagen ben ik erg moe. Misschien te hard van stapel gelopen. Dat kan natuurlijk ook. Dus rustig aan maar weer.

En die twee blogposts dan?
Goeie vraag. Die komen er aan. Maar het zijn behoorlijk persoonlijke artikelen geworden, waardoor ik twijfel of ik er nu aan toe ben om ze met jullie te delen of dat ik nog even wacht. Misschien ga ik er nog wat in schrappen.

Jullie horen snel weer van mij. Ik ga nog steeds proberen om minimaal één artikel per week te plaatsen. Wellicht gaat de banenjacht sneller dan ik nu denk/hoop. Dan horen jullie weer lekker veel van mij.

Volg mijn blog ook op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’

5 thoughts on “Even weer een kleine pauze

  1. Ik hoop voor je dat het snel gaat lukken met een baan!
    En door ijzer te kort ben je ook moe erg vervelend is dat!
    Hoop voor je dat je je snel weer een stuk fitter voelt!
    Batboy onlangs geplaatst…ZakgeldMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge