Jarig

Bron

Ineens was die dag er ook weer. De dag waar ik de afgelopen tijd dan weer helemaal niet naar had toegeleefd. Vandaag ben ik namelijk jarig. 31 jaar alweer. Heel gek, want nog geen 6 weken geleden lag ik te bevallen en nu moet ik ook nog nadenken over mijn verjaardag en of dit wil gaan vieren of niet. Omdat we net verhuisd waren, leek het mij leuk om een feestje te organiseren met alles in één: Housewarming, kraamfeest en mijn verjaardag.

Daar heb ik toch maar van afgezien. Ten eerste had ik eigenlijk geen zin om een feestje te organiseren. Ik was/ben nog volop bezig om mijn kleine man te leren kennen. Daarnaast leek het mij niet praktisch tijdens het feest. Mensen willen een rondleiding, de kleine is misschien verdrietig en overprikkeld en moet ik ook nog aandacht geven aan de rest van mijn gasten.

Bron

Dus kies ik er voor om mijn verjaardag dit jaar een soort van over te slaan. Volgend jaar weer. En omdat mijn verjaardag dit jaar op de dag na Hemelvaart valt, is mijn vriend lekker vrij. Ik heb er voor gekozen om als gezinnetje wat leuks te gaan doen. We hebben net een abonnement op de dierentuin, dus we gaan daar lekker een ochtendje heen. Vanavond komen mijn schoonouders eten en morgen mijn ouders en mijn zus met haar gezinnetje.

Op die manier laat ik mijn verjaardag niet helemaal stilletjes voorbij gaan in deze gekke periode. Maar zie ik er tenminste ook niet zo tegenop.

herkenbaar?

Volg mijn blog ook Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’