laugh-1391101_1920
Deze vrolijke tag kwam ik tegen bij mamaliefde.nl. Uiteraard werd ik helemaal happy van het nadenken over de dingen waar ik happy van word. Daarom vond ik het leuk om deze in te vullen. Je staat er dan toch even meer stil bij alle happy dingen in het leven in plaats van de minder happy dingen. Dus ik doe weer een tag. En dat terwijl ik bijna geen tags invul. (Goed voor de afwisseling). Hier volgen al mijn happy dingen.

Van welk eten word je blij?
Heel veel eten 😉 Met als favoriet: Chocola (liefst puur met een vulling), pannenkoeken met stroop, sushi, M&M’s met noten en nog heel veel meer lekkere dingen waar je van kan smullen. Ik ben een echte zoetekauw. Je kan mij echt met van alles blij maken. Ooit zag ik een keer een quote staan. Ik weet niet meer precies hoe hij ging maar hij was wel van toepassing op mij. Het kwam er op neer dat er binnen iedere vriendenclub altijd één erbij zit die altijd honger heeft. That’s me!!

Welke films maken je gelukkig?
Zoetsappige, feelgood, romantische komedies. Laatst zag ik Mother’s day in de bios. Kijk, dat is nou een soort film waar ik vrolijk van wordt.

Van welke muzieknummers word je blij?
Daar moet ik even goed over nadenken, want mijn muzieksmaak is voornamelijk Daughtry, Adam Lambert, Lifehouse, the Script en allemaal van dat soort muziek. Niet hele vrolijk makende muziek maken zij. Maar Adam Lambert heeft wel het nummer Cuckoo. Dat is wel een grappig nummer. Daar word ik dan wel weer vrolijk van.

Welke kledingstukken maken jou erg happy?
Sinds ik zwanger ben geweest, word ik niet snel meer happy van kleding. Vooraf had ik een heel leuk topje, maar alles zit momenteel nog een beetje strak rond de buik. En daarbij moest ik ook nog eens kleding zien te vinden waarmee ik makkelijk borstvoeding kan geven. Laatst kwam er van mij nog een shoplog online over een aantal jurkjes en een shirtje die ik bij de H&M had gescoord. Momenteel maken die mij erg blij. Maar mijn favoriete winkel (the Sting) zal het toch even zonder mij moeten doen.

Wat is jouw gelukkigste herinnering?
De reizen naar Brazilië en IJsland. Wat een prachtige ervaringen waren dat. Ik zou er graag nog een keer naar toe gaan.

Van welke beautyproducten word jij blij?
Ik word altijd erg blij van heerlijke douchegellen en lenteparfums. Daar kan ik echt ontzettend van genieten. Mijn favoriete douchegel die ik altijd had, kan ik helaas nergens meer vinden. Die was van Moana. Vroeger hadden ze die bij de Douglas, maar helaas niet meer. Dus als iemand weet waar je die nog kunt kopen, dan hoor ik dat heel graag.

Wat doe je op dagen als je down bent om je weer happy te voelen?
Ik heb meerdere manier om mijzelf weer happy te krijgen als ik down ben. Een positieve ervaring of nieuws helpt altijd. Maar soms moet je die gewoon even zelf zien te vinden als die niet vanzelf aan komen waaien. Wandelen, lezen, serietje, opruimen en schoonmaken kunnen daar bij helpen. Wandelen, lezen en een serietje helpen mij om mijn gedachte op iets anders te brengen. Soms kan ik mij door wandelen nog downer gaan voelen, doordat ik mij dan ga irriteren aan andere mensen of weggebruikers. Als ik dat van te voren weet, blijf ik lekker binnen en doe ik al het overige. Opruimen en schoonmaken kunnen mij het gevoel van voldoening geven. Ook sporten helpt enorm om je frustraties eruit te gooien en weer nieuwe energie te krijgen. En als de dag echt heel erg prut is, zit ik hem uit en ga ik ’s avonds vroeg naar bed. Slaap werkt nog altijd het beste om de volgende dag weer fris te beginnen.

Noem 3 willekeurige dingen die jou ontzettend blij maken

  • Mijn gezinnetje
  • Mijn blog
  • Zomer (minder happy van herfstweer in de zomer 😉 )

Neem gerust deze tag over. Vergeet alleen niet mamaliefde.nl te noemen in je artikel.

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

4 thoughts on “Happy tag

  1. Ik word ook blij van chocolade en ijs, maar ik kan ook ontzettend genieten van lekkere tapas met olijven Hmmmmm!
    En mijn gelukkigste herinnering is dat ik wist dat ik voor de eerste keer zwanger was!
    Batboy onlangs geplaatst…Die is van mij!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge