Shoplog borstvoedingskleding H&M

Bron

Voordat ik was bevallen, had ik een aantal gebruikte borstvoedingsshirtjes gekregen. Totaal waren het er 3. Twee met driekwarts mouwen en een zwarte met korte mouwen. Iedere dag moeten die gewassen worden. Want iedere dag lekt er melk op of wordt erover heen gespuugd. Geen probleem. Hoort erbij. Maar met dat lekkere weer, merkte ik dat ik niet heel veel luchtigs aan kon. En dit waren 3 shirtjes van allemaal hetzelfde model. Wel een model dat bij me past, maar je wil wel eens wat anders. En dus ging ik op zoek naar borstvoedingskleding.

Ik ben niet heel modieus. Nooit geweest en zal ik ook nooit worden. Ik ben een drama als het gaat om kleding combineren. Ik ben dus totaal niet creatief met leuke topjes en combinaties die ik kan gebruiken voor het voeden. Soms kom ik nog eens wat per toeval tegen. Maar meestal is het een drama.

Bestaan borstvoedingsshirts nog wel?
Het makkelijkste is om gewoon een casual voedingsshirt te kopen. Lekker kant-en-klaar. Hoef ik ook nergens mee te combineren. Lekker makkelijk. Maar om een voedingsshirt te kunnen kopen, is toch nog niet zo makkelijk. Hier in de stad kon ik uit welgeteld twee hele shirts kiezen. Nee, ik zeg het fout. Ik kon uit één shirt kiezen, in twee verschillende kleuren. Bizar toch? Ik dacht dat er genoeg vrouwen waren die borstvoeding gaven. Maar blijkbaar is er geen geld meer aan te verdienen ofzo. Misschien omdat de meeste vrouwen wel goed zijn in het combineren van de juiste kleding. Dat zou kunnen. Maar ik besloot op de H&M site te kijken. Gelukkig hadden ze daar nog zat.

Mijn aankopen

Ik was meteen verliefd op dit bovenstaande shirtje. Hij kan aan de zijkant open gemaakt worden. Ik heb maat S en helaas hadden ze die maat niet meer. Ik besloot om een XS te kopen. Misschien valt hij groot en bij de H&M is het eenvoudig terugsturen. Ik durfde de gok wel te wagen. En wat bleek: hij valt groot. Yay!! Kan ik hem toch dragen.

Dit jurkje was ik ook meteen verliefd op, maar ze presenteerde hem op de site een beetje vreemd. Nou ja vreemd… ze hadden de jurk bij een model aangedaan, die duidelijk niet 10 weken geleden was bevallen. Misschien wel helemaal nooit 😉 Maar goed, ik gokte het er toch maar op en het is echt een heel leuk jurkje. Zo erg tekent hij nou ook weer niet rond de buik en erg leuk om aan te trekken met een legging eronder.

Deze jurk heeft weliswaar lange mouwen, maar vond ik ook erg leuk. Hij lijkt een beetje op die grijze jurk qua model, maar tekent net iets minder rond de buik. En dat is prettig, natuurlijk. Prima voor de wat koelere zomerdagen of najaar.

Ik ben nooit echt van kleding bestellen geweest. Normaal gesproken vind ik het altijd zo’n gedoe. Je moet alles op de gok kopen en hopen dat ze je niet misleiden door aan de achterkant het shirtje net iets meer te tailleren met een speldje. Maar in dit geval ging het goed en ben ik zeer tevreden hoe de H&M hun kleding presenteert op de site. Op die ene ultradunne model na dan. Ik ga zeker nog een keer kijken.

Hebben jullie ook moeite gehad met geschikte borstvoedingskleding? En bestellen jullie wel eens kleding online?

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Dit artikel is niet tot stand gekomen in een samenwerking.