Een uitdaging omtrent mijn blog

acer-791027
Ik ging vorige week een nieuwe uitdaging voor mijzelf aan. Ik had namelijk ontzettend veel inspiratie en ideeën voor mijn blog. Allemaal over onderwerpen die op dat moment in mijn leven speelden of gewoon interessante dingen dat ik tegen kwam. En ik wilde alles met jullie delen. Normaal gesproken neem ik niet de tijd om zoveel te bloggen. Vaak probeer ik 3 artikelen online te zetten in een week. In de praktijk blijft het vaak bij 2 artikelen. Ik wil ook graag tijd aan mijn kleine besteden en ik ben ook nog steeds aan het solliciteren. Maar ik kwam om in de inspiratie en dus besloot ik een uitdaging met mijzelf aan te gaan.

De uitdaging
Iedere dag een artikel. Dat was de uitdaging. En dan gewoon eens kijken hoe het bevalt. Ik moet zeggen dat ik het wel pittig vond. Ik zie veel blogs met iedere dag een artikel van werkende moeders. Mijn kind vraagt echt niet zoveel aandacht, maar hoe doen jullie dat? En dan heb ik zelfs nog verlof! Ik hoor/lees vaak dat zij in de avonduren zitten te bloggen. Maar mijn kleine ligt op bed en dan duik ik er ook in hoor. Mijn avonduren worden dus niet op die manier heel nuttig besteed. En dan heb ik zelfs nog heel sociaal gedaan met mijn schoonouders, vriendinnetjes en hebben we nog een auto opgehaald.

Blijf ik dit volhouden?
Met een beetje creativiteit omtrent de verdeling van mijn tijd, is het dan toch gelukt. Ik weet niet of ik dit vol ga houden. Toevallig zat ik in een enorme flow. Die flow was wel echt super. Ik haalde er enorm veel energie uit en vond het echt super om ook zoveel leuke reacties op die artikelen te krijgen. Maar ik voelde ook stress. Ik moest en zou iedere dag een artikel plaatsen, mijn huis schoon houden, boodschapjes, sociaal doen en aandacht aan mijn kleine besteden.
Die stress vond ik echt niet leuk. Bloggen moet leuk blijven en op deze manier vind ik dat niet. Hoewel je ook een voldaan gevoel krijgt als het dan toch gelukt is om een leuk artikeltje online te krijgen. Dus als jullie nog tips hebben over hoe jullie de uren verdelen en in een flow blijven, hoor ik dat graag. Maar ik ben toch van plan weer op het tempo te gaan werken dat voor mij goed uitkomt. Dat zal de ene week wat meer zijn dan de andere keer. Ik ben benieuwd hoe mijn blog de komende tijd eruit gaat zien.

Benieuwd naar de artikelen van afgelopen week?
Hieronder zet ik ze nog even voor jullie op een rijtje:

Maandag: Voor het eerst verkouden #2 Dit was een vervolg op het artikel dat ik die vrijdag ervoor plaatste: Voor het eerst verkouden #1en ging over mijn kleine die voor het eerst in zijn leven verkouden was.

Dinsdag: Jeugsentiment tagIn dit artikel beantwoordde ik allemaal vragen over mijn favorieten in mijn jeugd.

Woensdag: Shoplog borstvoedingskleding H&MHierin vertelde ik mijn zoektocht naar de juiste kleding om borstvoeding geven te vergemakkelijken en mijn veroveringen laat ik zien.

Donderdag: Tijd voor een gezinsauto + held in het verkeer, NOT. Dit gaat over onze nieuwe aanwinst en mijn rijvaardigheden 😉

Vrijdag: Hoe daag ik een tevreden baby uit? Dit artikel gaat over mijn kleine en hoe ik hem de materialen aanbied om zich zo optimaal mogelijke te kunnen ontwikkelen.

Ik hoop dat jullie mijn artikelen met veel plezier hebben gelezen. Ik hoop dat ik in zo’n flow kan blijven, maar ik ga het wel om mijn eigen tempo doen. Ik heb in ieder geval zat inpiratie nog, dus de komende weken (als de omstandigheden er naar blijven) zal ik zeker regelmatig met leuke artikelen komen.

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

6 thoughts on “Een uitdaging omtrent mijn blog

    1. Goeie vragen. Ik was benieuwd of ik ook een dagelijkse blogger zou kunnen worden. Maar ik ben bang van niet. Ik vond het te veel. Mijn inspiratie was mijn motivatie. Ik vond het wel heel leuk om meteen alles meteen te schrijven en plaatsen.

  1. Knap dat je dit hebt gedaan hoor! Ik vind 3 artikelen per week soms al een uitdaging. Waarom was dit een uitdaging voor je? Waarom niet lekker alles bewaren en dat je voor de komende week vooruit had gewerkt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge