I wish – tag

girl-491623
Alweer een tag! Ja, ik begin er lol in te krijgen 😉 Ik kwam deze leuke I wish-tag tegen op Kellycaresse.nl. Hij is bedacht door Team Confetti. En ik vind hem echt geweldig. Ik heb mijn fantasie lekker alle kanten op laten gaan. Ik zou zeggen: lees lekker verder als je benieuwd bent naar de vragen en antwoorden van deze tag.

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?
Ik ben momenteel aan het solliciteren en ik ben ook voor een gesprek uitgenodigd. Als ik die functieomschrijving lees, dan is dat toch wel hetgeen dat ik wil gaan doen. Ik ben er nog een beetje vaag over, maar ik kan je vertellen dat het aansluit op de studie die ik heb gedaan en heel gevarieerd klinkt. Daar houd ik van.

womans-legs-887286_1920Als je een super overdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?
Privéchauffeur. Ik kan wel rijden, maar ik heb de angst om te rijden. Ik val dus al snel terug op lopen, fietsen of het openbaar vervoer. Voor lange afstanden heb ik echt een hekel aan openbaar vervoer. Vooral de overstap dat weer niet aansluit of alle vertragingen kunnen mijn dag goed verzieken. Dus hoe fijn zou een privé chauffeur zijn en dat ik achterin al vast wat werk kan gaan doen. Efficiënt ook nog eens.

Als je een dagje zou mogen optrekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?
Oeh goeie vraag. Ik kan er zo een aantal verzinnen. MaarHarry Potter lijkt mij toch wel het avontuurlijkst. Ja, dat lijkt mij wel leuk. Gezellig een kijkje nemen op Zwijnstein.

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dit dan zijn?iceland-180534
Blue Lagoon in IJsland. Daar heb ik vorig jaar toch wel echt heel erg genoten. Als je ergens tot rust komt, dan is het daar wel. Echt een aanrader voor iedereen. Rio de Janeiro of Ilha Grande in Brazilië lijkt mij ook wel wat. Maar ik denk dat ik toch voor IJsland ga. Dat land is gewoon fantastisch. Zelfs hun voetbalteam is geniaal. Hahaha. Wie had dat gedacht 😉

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?
Pannenkoeken met stoop of een zak snoep en drop. Ik ben echt verslaafd aan snoep en drop. Ik eet het niet veel. Juist om die reden halen we het eigenlijk nooit in huis. En als ik een mega zak haal, dan is ie binnen no time leeg. Om inderdaad vervolgens de hele avond misselijk te zijn en een mega schuldgevoel naar mijzelf te hebben. Dus als ik er nou eens niet dik van zou worden, zou die al opgelost zijn.

candy-967740_1920

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?
waar zou ik beginnen? Rijangst, vliegangst, hoogtevrees, angst om de gezondheid van mijn kleine mannetje (die er niet is hoor, maar gewoon bang dat hem iets overkomt en verder alle dierbaren om mij heen). Ik heb nogal wat angsten. En allemaal beperken ze mij wel op een bepaalde manier. Misschien dan mijn rijangst nog wel het vervelendste is. Ik durf niet gauw zelfstandig in de auto te stappen en ergens heen te rijden. Ik doe het wel steeds vaker, maar ik zit met bevende handjes achter het stuur.

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat zijn?
Ik moet gelijk aan de serie Charmed denken. Wat had ik graag één van hun superpowers willen hebben. Gewoon even de tijd stilzetten, zodat ik zelf wat tijd in kan halen om dingen te regelen. Of lui op de bank kan blijven zitten en de spullen komen vanzelf naar mij toe. Een kijkje in de toekomst om deze te kunnen veranderen, is ook wel welkom.

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jouw thuis zou kunnen geven, wie zouden dat zijn?
Daar kan ik heel kort over zijn: Spice Girls! Ik was mega fan.dolphin-704453

Als je elk huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?
Doe maar een dolfijn in de achtertuin. Lang zijn het mijn favoriete dieren geweest en ik vind ze zo bijzonder. Zwemmen met dolfijnen staat ook nog steeds op mijn bucket list.

Zo… mijn fantasie ging lekker alle kanten op. ik ben ook wel benieuwd naar jullie antwoorden. Neem de tag gerust over. Vergeet alleen niet Team Confetti te benoemen in je verhaal.

15 thoughts on “I wish – tag

  1. Het stukje over angsten is zo herkenbaar! Ik vind autorijden ook heel erg eng. Ik probeer het momenteel wat te verminderen, maar het lukt nog niet heel erg goed.

    PS. Helaas is Ijsland op dit moment héél erg hard aan het verliezen van Frankrijk. 🙁

  2. Hahaha Spice Girls! Check ik ook… Hoorde van de tournee, maar er doen er 2 al niet mee, waaronder mijn favoriet (Mel C) Nog maar even nadenken of ik ga.

  3. leuke tag. leuk om te lezen. Is er al wat meer bekend over je baan ? ik moest lachen om je antwoord welk huisdier je zou willen zijn. Een dolfijn in de achtertuin.;) Ik duim voor je dat je aangenomen gaat worden . Droombaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge