Spam je blog

desk-1082044
Ik zie blogs het steeds vaker doen: Spam je blog. Hartsikke leuk. Ook ik ben steeds op zoek naar leuke, interessante blogs om te volgen. Dus deze blog van mij is niet heel erg origineel, maar ik zou het wel heel leuk vinden als jullie in een comment hieronder achterlaten wie jullie zijn, waar jullie over bloggen en natuurlijk een link van je blog erbij.

En als jullie mijn blog ook leuk vinden en graag op de hoogte blijven, zou het gezellig zijn als jullie mij ook volgen op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Super thanks!! Heb ik de komende tijd weer lekker veel interessants om te lezen.

14 thoughts on “Spam je blog

 1. Wat leuk dat we onze blog mogen spammen! Ik ben vrij nieuw in blog wereld. Sinds december 2015. Ik schrijf over alles wat mij bezig houd, DIY, recepten en tips in alles wat ik tegen kom in het leven of wat voor ons belangrijk is.

  Verder volg ik diverse blogs, voornamelijk mama blogs. Shirley van mommyhood.nl en Manon en Bibian van littlewonderworld.nl

 2. Mijn blog ken je ook wel, maar ik ben dus Birgit, 31 jaar en schrijf over mijn gezin en over mijn leven met een zoon die de diagnoses ADHD, Pdd-Nos en ODD heeft (hoeveel afkortingen kan je in 1 zin zetten). Ik schrijf over alles wat me bezig houd en rondom het ouderschap 🙂
  Birgit onlangs geplaatst…Visclinic SemMy Profile

 3. Mijn blog ken je ook. Ik ben nog niet zo heel lang aan het bloggen sinds april dit jaar.
  Mijn blog heet Batboy en ik schrijf over alles wat te maken heeft met kinderen. Van zwangerschap tot jongensstreken. Met DIY tips, winacties en persoonlijke verhalen van mijn 3 jongens!
  Groetjes Krystle!
  Batboy onlangs geplaatst…Liedjes zingenMy Profile

 4. Hi! Mijn naam is Bertina
  Op mijn blog neem ik je mee in mijn grote passie voor beauty & fahion.
  Allaboutbertina.nl is een beautyblog met afwisselend artikels die fashion & lifestyle gerelateerd zijn. Voornamelijk vind je product reviews van beautyproducten, van low-budget tot high-end producten.
  Ik zou het leuk vinden als je een kijkje nam op mijn blog en een reactie zou achter laten.

  Liefst Bertina

 5. Wat leuk dat we even mogen spammen!
  Ik ben trotse eigenaar van http://www.lisainthesky.com en sinds kort een eigen domein waar ik super blij mee ben! Mijn missie is om anderen te inspireren, nieuwe dingen uit te laten proberen en van het leven te genieten 🙂
  Website: http://www.lisainthesky.com
  Facebook: https://www.facebook.com/lisaintheskyblog/
  Instagram: https://www.instagram.com/lisaintheskyblog/

  Ik kom graag in contact met anderen bloggers, dus stuur me vooral een berichtje of een mailtje naar info@lisainthesky.com ! 🙂:)
  Lisa onlangs geplaatst…Ijs als ontbijt? Natuurlijk!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge