Voor mijn vaste volgers en de bloggers die ik volg, moet ik even mijn excuses aanbieden. Tegelijkertijd zijn dit ook excuses aan mijzelf. Sinds mijn nieuwe baan ontbreekt het namelijk aan tijd. En helemaal omdat mijn kleine mannetje besloot ziek te worden de dag voordat ik moest beginnen. Dus de afgelopen weken heb ik niet tot nauwelijks geblogd. Dus op de vaste dagen maandag, woensdag en vrijdag dat er altijd een blog verscheen, zal deze regelmaat voorlopig even weg zijn.

coffee-1284041_1920

Hoe nu verder?
Stoppen was even door mij heen gegaan. Maar ik vind dat nu nog te vroeg om die beslissing te nemen. Ik neem het dus voorlopig maar voor lief dat ik niet op vaste tijden meer kan bloggen. Misschien dat als ik eenmaal in een lekker ritme zit, er ook weer met regelmaat geblogd gaat worden.

Sorry voor dit warrige bericht. In deze blog beloofde ik te bloggen over onze ervaring met wandelen met een baby door de bossen van Duitsland. En ik zal jullie uiteraard op de hoogte houden over de nieuwe ervaring die ik rijker ben. Namelijk de combinatie moederschap en werken. En ik wil heel graag jullie tips geven over solliciteren. Het gesprek dan. Want brieven dat is nog steeds niet mijn sterkste ding.

Dus blijf mijn blog zeker in de gaten houden. Ik ga echt wel weer artikelen schrijven. Maar als ik ergens een stressfactor weg kan nemen, is dat toch echt helaas mijn blog.

Dank voor jullie begrip en hopelijk tot (héééél) snel 😉

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

3 thoughts on “Tijd te kort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge