Zijn favoriete speelgoed

Die kleine van mij is nog maar een baby, dus hij ontwikkelt zich in sneltreinvaart. Om een baby te kunnen uitdagen, moet je steeds wisselend speelgoed neerleggen en weer iets nieuws aanbieden. Toch merk ik dat er speelgoed is, die hij nog steeds niet zat is. Ik presenteer jullie zijn favoriete speelgoed met lekker veel foto’s.

tricycle-691587
Bron

 1. Sophie de Giraf
  Met stip op één. Wat een fijn ding is dat. Het is vanimg_2278 super fijn materiaal gemaakt waar hij lekker op kan bijten, in kan knijpen en aan kan trekken. Soms bijt hij er op een bepaalde manier in en dan komt er een geluidje uit. Een fantastisch ding. Ik moet zeggen dat ik hem echt veel te duur vind. Nieuw is Sophietje 20 (!) euro. Ik heb er één via marktplaats op de kop kunnen tikken. Ik ben daar helemaal niet vies van. Gewoon even een nat lapje eroverheen en je kunt hem weer gebruiken. Op het kinderdagverblijf krijgt hij tenslotte ook veel speeksel van andere kinderen binnen.
 1. O ‘Ball
  Nog zo’n geniaal speelgoed. Al heel snel kreeg hij deze goed te pakken. Ze zijn licht en makkelijk grijpbaar. De rammelaar is iets zwaarder, dus dat lukte pas later. Maar nu vindt hij ze nog steeds leuk. Die ballen vliegen echt door de hele kamer.
  img_2275
 1. Stapelbakjes
  Dit exemplaar hebben we in Duitsland gekocht bij de DM-drogerie. We waren er toch aan het inslaan en deze bakjes kwamen we tegen. Nu kan hij ze natuurlijk nog niet stapelen, maar hij vindt ze super om lekker tegen elkaar aan te tikken.img_2279
 1. Spiegel
  Zodra je een spiegel erbij pakt, begint hij gelijk met kijken naar zichzelf, maar ook naar ons en naar de rest van de omgeving. Hij kan daar echt uren (oké, misschien een beetje overdreven) zoet mee zijn. Hier schreef ik eerder een blog over en kunnen jullie hier teruglezen.
 1. Groot grijpspeelgoed
  Deze grote grijp- en ontdekspeelgoed vindt hij geweldig. Die grote kubus kon hij al heel snep zijn arm doorheen steken. Dan pakte hij een rand vast en zwaaide ermee rond. Eigenlijk was dit één van de speelgoedjes waar wij hem voor het eerst echt lol mee zagen hebben. Ook die krab is geweldig. In het begin lag hij naast hem en kon hij heel lang alleen maar naar de krab kijken. Echt zijn maatje. Hahaha. Later begon hij te grijpen en nu gooit hij ook deze weer door de hele kamer. Ook dat andere geval op de foto vindt hij helemaal geweldig. Die rammelt ook lekker mee als hij daarmee los gaat.img_2276
 1. Woezel en pip kubusimg_2277
  Deze kubus van Woezel en Pip vindt hij ook super. Hij grijpt makkelijk en is lekker zacht. Dat touwtje dat eraan hangt, wekte in het begin steeds weer opnieuw zijn nieuwsgierigheid.
 1. Woezel en pip kiekeboe
  Ook deze heb ik via Marktplaats weten te bemachtigen. Ik verwachtte er nog niet heel veel van, maar hij vindt hem leuk!!! Heel hard rammen en dan gaan ze allemaal wel open. Hahaha. Ik keur hem goed. En nu kan hij heel lang zoet zijn door ook de poppetjes weer proberen te verstoppen. Hier kan hij dus voorlopig nog wel even lekker mee spelen.


img_2274

 1. Knisperboekje
  Hij is sowieso gek op boeken. Eerder heb ik daar ook een blogje over geschreven. Maar knisperboekjes vindt hij ook superleuk. Het geluid hè. Dat zullen de meeste ouders wel herkennen.

Welk speelgoed is bij jullie thuis favoriet?

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

5 thoughts on “Zijn favoriete speelgoed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge