De perfecte timing van baby’s

De mensen die mij volgen weten ongeveer wel wanneer mijn artikelen verschijnen. Meestal probeer ik maandag, woensdag en vrijdag een artikel te publiceren. Maar de afgelopen week is er niks verschenen. Waarom? Omdat mijn zoontje de fantastische timing had om ziek te worden toen net mijn vriend voor zijn werk een paar dagen in het buitenland zat, en ik de drukste week op mijn werk had om alles af te ronden voor de herfstvakantie. Dat deed mij er aan denken dat baby’s wel vaker van dit soort geniale acties hebben. Ik zet ze even op een rijtje.

autumn-165184

 1. Ziek worden
  Zoals ik hierboven beschreef, werd die kleine dus net ziek op het moment dat mijn vriend een paar dagen weg was. Ik kon gelukkig bij mijn schoonouders terecht, waardoor ik er niet helemaal alleen voor stond. Maar wel drie dagen mijn handen vol gehad aan de kleine en net op het moment dat het op mijn werk ook chaos was. Dus even niet bloggen. Vorige keer presteerde hij het al om ziek te worden een dag voor mijn eerste werkdag.
 1. Poepluier
  De welbekende poepluier precies voordat je weg moet. Ook altijd een fijne. En als je helemaal mazzel hebt, moet je hem ook nog snel even omkleden vanwege de bruine vlek die later in zijn romper verschijnt. Ook loopt zijn luier vaak vol op het moment dat het net in slaap valt aan de borst. Heel fijn. Is hij weer wakker en kun je daarna weer je best doen om hem rustig te krijgen.
 1. Plassen
  En vorige keer werd ik lekker onder geplast, omdat hij even 2 minuten bij het consultatiebureau zijn luier af moest hebben. Perfect getimed.
 1. In slaap vallen
  In slaap vallen doet hij ook altijd op de meest geniale momenten. Bijvoorbeeld twee seconden voor je uit de auto stapt. Jammer dat hij dat niet van die driekwartier ervoor gebruik heeft gemaakt. Of net twee minuten voor je bij de kinderboerderij bent. Weer al die diertjes gemist.
 1. Spugen
  Wat de kleine ook graag doet, is zijn fles eruit spugen net op het moment dat je hem 2 seconde daarvoor schone kleren aan hebt gedaan. *zucht*.
 1. Huilen
  Dat moment dat je in bed ligt, je nachtlampje uit doet en je lekker hebt genesteld. Dat moment…

Volgens mij ben ik nog een hoop voorbeelden vergeten. Ik ben erg nieuwsgierig naar jullie perfect getimede kinderen 😉

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Bron foto: Pixabay

3 thoughts on “De perfecte timing van baby’s

 1. Ja, dat heb ik ook vaak en dan ook nog alle 3 tegelijk ( net of ze het erom doen 😉). De timing is altijd slecht. Heb je net iedereen verschoont om weg te gaan, ben je eenmaal in de stad hebben ze een poepluier en tot aan de nek toe vol met poep! Drama…
  Batboy onlangs geplaatst…Stichting BabyspullenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge