Mijn favoriete Disneyfilm

Jongens, jongens, jongens. Ik ben helemaal in mijn nopjes! De aankondiging zag ik al een jaar geleden (geloof ik). Toen werd de cast bekend gemaakt. Af en toe zag ik wat beelden. Maar vorige week zag ik dan toch echt de trailer voorbij komen. Ik kan echt niet wachten!! Begin volgend jaar komt namelijk de verfilming van mijn favoriete Disneyfilm uit: Beauty and the Beast.

img_2709

Als kind kreeg ik de videoband (ja, zo oud ben ik dus) van Belle en het Beest al voor Sinterklaas. Sinds dat moment is het mijn favoriete sprookje. Ik kon mij heel goed identificeren aan Belle. Lang donker haar, gek op boeken, een dromer en uhm… koppig. Later kreeg ik ook een cassettebandje (ja, ik weet het… oud) waar het hele Disneyverhaal nog een keer werd afgespeeld. Opgesloten op mijn kamertje, kon ik uren het bandje afspelen en Belle spelen. Wat vond ik dat geweldig.

Dus toen ik hoorde dat er een verfilming van Belle en het Beest kwam, was ik natuurlijk all ears. Wat moest ik hier lang op wachten. Maar daar is de trailer dan eindelijk! En ik krijg er helemaal kippenvel van. Nog maar een paar maandjes en dan kunnen we hem bewonderen in de bioscoop. Een verfilming met o.a. Emma Watson (hallo, Harry Potter-fan hier), Dan Stevens (en een Downton Abbey-fan) en Luke Evans (en ook een grote Hobbit-fan). Met die cast zit het volgens mij wel goed dus. Hahaha.

Dus in maart zit ik klaar hoor!! Jullie?

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

2 thoughts on “Mijn favoriete Disneyfilm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge