Ik wil iedereen een hele fijne kerstdagen wensen! Lekker veel eten en genieten van een hoop gezelligheid. Deze dagen doe ik het ook rustiger aan op mijn blog, wat ook logisch is. Na de kerstdagen zal ik er weer zijn met nieuwe artikelen.

merry-christmas-1872447_1280

Wij doen het lekker rustig aan. Behalve 2e kerstdag. Dan komt de hele familie bij ons en nemen ze lekker eten mee. Hoeven wij in ieder geval niet te koken 😉

Dit jaar even niet zwanger de kerst door. En ook niet midden in een verhuizing. Wat een verademing. Ik ben heel benieuwd hoe het voor de kleine is. De kerstboom vindt hij geweldig. En ook de kerstman op het kinderdagverblijf doet het erg goed bij hem. Kleine giechel… Hahaha. Heerlijk.

Maar voor nu: geniet lekker van de kerst en tot snel!

Gaan jullie nog iets gezelligs doen?

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Bron foto: Pixabay

One thought on “Fijne kerstdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge