Het is al weer even geleden dat ik met de thee-vragen kwam. Ik ben niet gestopt met theeleuten, hoor. Integendeel.  Maar ik kwam steeds dezelfde vragen tegen. Daar zal ik jullie nu niet meer mee vervelen. Die kunnen jullie gewoon teruglezen onderaan dit artikel. Inmiddels heb ik weer een aantal vragen verzameld van de Pickwick-zakjes. Dus hier weer een aantal leuke vragen. En uiteraard mijn antwoorden.

tea-1770415

 1. Heb je liever je grootste vraag beantwoordt of je grootste wens vervuld?
  Ik zie liever mijn grootste wens vervuld worden. Ik denk niet dat dit enige uitleg nodig heeft. Mijn grootste wens is dat boek schrijven, waar ik het vaak zat over heb gehad. Dat wil ik zo graag. En wat mijn grootste vraag is? Ik heb geen idee. Dus… nou ja, daarom dus. 😉
 1. Wat is de meest vreemde plek waar je ooit hebt geslapen?
  Op een zolder van een paardenstal. Ik weet eigenlijk niet eens meer of het een paardenstal was. Misschien ooit geweest. Ik weet alleen dat wij aan het kamperen waren op een manege en daar hadden ze paardenkamp. Wij mochten een nachtje meeslapen. ’s Nachts werden we wakker gemaakt voor een spannende speurtocht in het donker. Ik heb er erg leuke herinneringen aan over gehouden.
 1. Welke naam zou je jezelf geven als je deze mocht veranderen?
  Had je mij dit als kind gevraagd, dan had ik zo een paar namen op kunnen dreunen. Alles beter dan Leonie. Maar inmiddels ben ik blij met mijn naam, hoor. Ik zou het niet zo snel veranderen.
 1. Wat zou je absoluut niet kunnen missen?
  Wat of wie? 😉 Wie hoef je natuurlijk niet te vragen. En wat? Laptop? Telefoon? Ik denk dan toch telefoon. Ja, sorry mensen. Ik ben zo iemand, ja. En ik zal niet ontkennen dat ik verslaafd ben.
 1. Wat zou je uitvinden als alles te realiseren was?
  Een tijdmachine. Lijkt me geweldig om eens een kijkje te nemen in het verleden.
 1. Als je een glazenbol had, wat zou je dan willen zien?
  Mijn toekomst en de toekomst van mijn kleine. Ik hoop zo dat hij goed terecht komt, geen nare dingen hoeft mee te maken, etc. Maar misschien zal het mij dan juist verontrusten. Laat maar zitten. Dan kijk ik toch liever niet in die bol.
 1. Wat is je favoriete snoep?
  Moet ik echt kiezen…
 1. Waar heb je vandaag om gelachen?
  Die kleine doet iedere dag weer gekke dingen. Klein clowntje.
 1. Heb je liever een jaar geen tv of geen snacks?
  Geen snacks. Hoewel…? Ahhh moet ik echt kiezen?!

Lees ook de artikelen terug met de overige Pickwick-vragen:
Theeleuten #1
Theeleuten #2
Theeleuten #3

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Bron foto: Pixabay

3 thoughts on “Theeleuten #4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge