Het is echt niet zo dat ik meer thee ben gaan drinken. Hoewel? Misschien een klein beetje. Maar ik kwam toch veel nieuwe vragen tegen bij de Pickwick-zakjes. Ik kwam ook een oproepje tegen om je vragen in te sturen bij Pickwick. Hartstikke leuk! Daardoor heb ik sneller een aantal vragen verzameld. En dus weer een artikel rijker voor de serie Theeleuten 😉

coffe-1736901_1920

Wat kocht je van je eerste salaris?
Mijn eerste echte salaris weet ik niet meer. Maar ik kan mij nog wel een keer herinneren bij de Rode winkel een spijkerbroek te hebben gekocht waar mijn hele maandsalaris aan op ging, omdat de verkoopster aangaf dat die broek mij zo goed stond. Die broek heb ik welgeteld twee keer aangehad en ik koester nog altijd een wrok tegen deze verkoopster 😉

Welke gave zou je willen hebben?
Ik heb mij rotgezocht, want ik kan mij herinneren eerder deze vraag te hebben beantwoord. Maar ik kan het niet vinden, dus het zal wel niet. Ik moet bij deze vraag in ieder geval gelijk aan Charmed denken. Lijkt mij fantastisch om de tijd stil te zetten of objecten te kunnen laten bewegen. Hoewel ik ook wel zo sterk als Buffy zou willen zijn… Ik denk hier nog rustig over na.

Welke acteur zou de hoofdrol spelen in de film over jouw leven?
Oké nu kraakt echt alles in mijn hoofd, want ik ben nu echt op zoek naar de beste actrice. Ik weet het niet heel goed, maar in de tijd van Dawsons Creek vond iedereen mij op Katie Holmes lijken. Dus zij is de eerste die in mij op komt. Maar ik weet niet of ik haar de beste keuze vind voor mijn leven. Ik hou het er wel even bij, want ik kan even niets beters verzinnen. Misschien jullie?

Waar ben je dankbaar voor in jouw leven?
Tja, ik kan niet anders dan een heel clichéantwoord verzinnen: mijn kleine vent.

Waar zou je het liefst 10 minuten gratis willen winkelen?
The Sting. Hoef ik niet heel lang over na te denken.

Wat zou je het liefst tegen je jongere zelf willen zeggen?
Dat ze wat meer uit haar schulpje mag komen. En daar moet ik mijzelf af en toe nog steeds aan helpen herinneren.

Maakt geld gelukkig?
Ja en nee. De basisbehoeften moeten voorzien kunnen worden. Dat is in eerste plaats belangrijk. En verder maakt geld sommige keuzes in het leven een stuk makkelijker. Maar geld laat je ook minder gelukkig zijn met de dingen die je hebt. Soms wou ik dat ik tevreden kon zijn met een minimalistisch leven. Ik denk dat dat mij het aller gelukkigst zou maken.

Dat waren de vragen weer. Nou ben ik wel heel benieuwd naar de acteur/actrice die in de film over jullie leven zou spelen?

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Bron foto: Pixabay

One thought on “Theeleuten #5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge