Brands for kids – TAG

Door Merel van Lotuswritings.nl werd ik getagd om deze tag in te vullen over de brands die ik gebruik voor de kleine man. Oorspronkelijk is deze bedacht door Linda van Mamaliefde.nl. Hier komen ze.

baby-19261

Shampoo
Ik gebruik momenteel de babyshampoo van Rituals. Die kreeg ik als cadeau in een pakketje van mijn toenmalige collega’s. Heerlijke shampoo. De tube is wel best groot en je hoeft niet veel te gebruiken, aangezien de kleine niet super veel haar op zijn hoofd heeft. Dus we doen er al heel lang mee.

Billenzalf
Sudocrème. Ik geloof echt heilig in die crème. Op mijn werk waren een tijdje overgestapt op Dr. Leenarts. Maar veel kinderen kregen daar een allergische reactie van. We stapten dus weer terug op de Sudocrème. Mij zal je dus ook niet snel iets anders zien gebruiken.

Luierdoekjes
Ik heb meerdere uitgeprobeerd. Die van Pampers Sensitive zijn erg fijn. Maar ook aan de prijzige kant. Maar toch blijven die de beste, naar mijn idee.

Pleisters
Nog niet nodig gehad. Gelukkig. Ik heb wel al vallen en stotengel va VSM in huis gehaald. Hij begint nu toch wel heel erg te klimmen en te klauteren. En dat gaat nog weleens mis.

Schoenen
Hij kan net tijgeren. Maar voor de kou heb ik pantoffeltjes van de Hema.

Ondergoed
Niet nodig nog. Gewoon een luier en een romper.

Spijkerbroek
Ik heb het uitgeprobeerd, maar een spijkerbroek voor een baby vind ik niet fijn. De bewegingsvrijheid wordt er behoorlijk in beperkt. Dus ik gebruik ze verder niet.

Lunchtrommel
als we een broodje voor onderweg meenemen, nemen we het mee in een bewaarbakje die we hadden van de Lidl, Blokker of Ikea. Verder nog geen bijzondere lunchtrommels hier in huis 😉

Kinderstoel
We hebben een stoel van het merk Geuther kunnen overnemen. Prima stoel.

Kinderbed
Van Ikea. Overgenomen via Marktplaats, geloof ik.

Hydrofiele doeken
Ik heb ze van de Hema. Maar ook van het merk Jollein Clouds.

Luiers
We begonnen altijd met Pampers. Maar ik vond ze erg duur en ik had weleens van iemand gehoord dat die van het Kruidvat ook erg goed zijn. Ze zijn ook erg goed, maar niet als nachtluier. Standaard als hij doorsliep lekte hij door. En dus zijn we voor ’s nachts toch weer teruggegaan op de Pampers. Sindsdien heeft hij nooit meer een doorgelekte plasluier als hij doorslaapt.

Babyfoon
Ik wilde heel graag met een beeldscherm. We hebben nu een Luvion Essential. Ik kende het merk van mijn werk. En dit is de verbeterde versie. Nadeel: Er zit een mogelijkheid op om het beeldscherm uit te zetten, maar het geluid gaat dan ook uit. Fabricagefout, lijkt mij.

Wandelwagen/Buggy
Wat ben ik blij met mijn Mutsy Evo. Je kan hem zo soepeltjes bewegen. Als ik boodschappen doe kan ik hem makkelijk een bochtje omgooien met één hand omdat ik in mijn andere hand een mandje heb. Echt de beste aankoop die wij hebben gedaan!

Fiets
Nog niet nodig.

Tablet
De kleine was zo geïnteresseerd in onze telefoon en tablet dat hij nu zijn eigen zogenaamde IPhone heeft van een tientje. Verder dan dat gaan we nog even niet, hoor!

Pen
We hebben een stapel gratis pennen liggen van bedrijven die we in de loop der jaren hebben verzameld 😉 Al weet ik dan niet zo goed wat deze vraag met Brands for kids te maken heeft.

Leuke tag? En wil je hem overnemen? Vermeldt Linda dan ook even.

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Bron foto: Pixabay

3 thoughts on “Brands for kids – TAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge