Mijn leven als blogger #7 | blogdoelen voor 2017

Veel van de bloggers hebben hun blogdoelen voor het komende jaar allang online staan. Maar zoals altijd is hier weer de mosterd na de maaltijd of hoe je mij ook wilt noemen. Mijn blogdoelen zet ik bijna een week na de jaarwisseling online. Waarom? Dat leg ik allemaal uit, want dat is nou precies wat één van mijn blogdoelen ook zal inhouden.

agenda-1928419_1920

Het was de bedoeling dat dit artikel woensdag zou komen. Het artikel van woensdag moest eigenlijk maandag komen. Maar aangezien ik 1 januari ’s avonds te moe was en de kleine het ook niet naar zijn zin had, was ik dus ook niet in staat om een artikel over de jaarwisseling klaar te zetten. En dus moest het allemaal vooruit geschoven worden. Blogdoel nummer 1: een ritme vinden waar het fijn is om in te bloggen, zodat ik met regelmaat een artikel online krijg. Een doel waar ik al vaker mee worstel. Zeker sinds ik weer begonnen ben met werken. Meestal zet ik op maandag, woensdag en vrijdag een artikel online. Althans, dat is mijn streven. Dat lukt mij lang niet iedere week. En daar baal ik van. Ik hoop dus aan het einde van het jaar met een goed gevoel naar 2017 terug te kunnen kijken en kan zeggen dat ik een fijn ritme heb gevonden. Ik ben benieuwd.

Blogdoel nummer 2: mijn website op orde krijgen. Ergens begin dit jaar ben ik veranderd van Lay-out. Maar het werkt nog niet naar behoren. Al mijn artikelen stonden ook netjes in categorieën. Maar op één of andere manier doet dat het niet meer. En aangezien ik geen computergenie ben en geen kans heb om er één te betalen, blijft dat een beetje een dingetje. Ik denk er dus weer aan om van Lay-out te veranderen. Hoewel ik wel erg blij hiermee was. Maar goed. Ik zal vast wel weer een mooie vinden. En misschien laat ik gelijk iemand een mooi logo maken.

Als ik de komende tijd aan de bovenste twee doelen kan werken, dan denk ik dat de rest vanzelf komt. Groeien lijkt mij ook een mooi blogdoel. Maar nogmaals: eerst werken aan de bovenste twee doelen, het aantal bezoekers dat ik per maand heb wil ik vasthouden en dan komt de groei later wel. Het is prima zo.

Wat zijn jullie blogdoelen?

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Bron foto: Pixabay

6 thoughts on “Mijn leven als blogger #7 | blogdoelen voor 2017

  1. Mijn blogdoelen deze week ook op mijn site beschreven. Zit hem niet zozeer in cijfers of content, maar juist in het idee achter mijn blog. Ik wil een taboe doorbreken en onderwerpen, zoals twijfelen over je kinderwens, bespreekbaar maken. Was ik in 2013 goed mee gestart, maar door hele vervelende reacties (inderdaad, het is dus een taboe) ben ik in 2015 gestopt. Nu ik na lang twijfelen zwanger ben, besloten dat mijn lezers het hele verhaal krijgen – het was nog niet af tenslotte – en in november weer gestart. En hoe: oude bezoekers vinden mij terug en nieuwe lezers weet ik aan te spreken. Resultaat: nu al cijfers gehaald die ik eigenlijk voor eind 2017 in gedachten had. Geen idee wanneer we dan staan. Is ook niet belangrijk. Als er maar mooie gesprekken ontstaan en ik mensen aan het denken kan zetten.
    Patricia onlangs geplaatst…Eva Jinek en de vragen naar haar kinderwens…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge