Navelbreuk update #1

Vorige week vertelde ik over de navelbreuk die ik overhield aan de zwangerschap. De dag na het artikel ben ik bij de chirurg geweest. In deze blog vertel ik hoe erg het is en wat we er verder aan gaan doen.

doctor-563428

In eerste instantie was het een beetje raar. Ik had een arts-assistent. Hij zat heel voorzichtig op mijn buik te drukken en concludeerde dat er wel iets gescheurd was, maar dat ze daar eigenlijk niets aan deden. Maar ik heb toch echt dagelijks last ervan. Vooral als ik die kleine optil en zijn voetje komt in mijn buik, dan heb ik gewoon pijn. En niet een klein beetje. Nee, echt pijn. Dus hij haalde er toch maar even de arts erbij. Die stak meteen hardhandig zijn vinger in mijn navel. En ja hoor, dat was hem. Ik ging door de grond. Voor hem dus reden genoeg om wel verder te kijken en eventueel te opereren.

Over twee weken moet ik een echo laten maken om te kijken hoe groot de breuk is en wat de ingreep dan zou zijn. Zoals hij het nu omschreef ging het om een klein breukje dat maar met een paar hechtingen vastgezet hoeft te worden. Daarvoor moet ik dan weer wel volledig onder narcose. Wat dus betekent dat ik eerst ook nog langs de anesthesist moet om te kijken of ik dat lichamelijk aan zou kunnen. Al met al ben ik dus waarschijnlijk wel een paar weken verder eer dat ik eindelijk geopereerd kan worden.

Dus update volgt wel weer!

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Bron foto: Pixabay

One thought on “Navelbreuk update #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge