Wie is de Mol? – tag | 2017

Toen ik deze tag voorbij zag komen bij Merel en later ook bij Romy, dacht ik gelijk: die ga ik invullen! Ik ben echt mega “Wie is de Mol?” verslaafd. Thuis kijken wij bijvoorbeeld geen televisie. Eigenlijk alleen maar Netflix. Maar die tv gaat toch echt aan voor “Wie is de Mol?” Dus ik ben weer helemaal in mijn nopjes nu dit weer sinds twee weken is begonnen. Fleur heeft deze tag bedacht. Bedankt daarvoor!! 🙂

Jokers_zand

Blijf je thuis voor Wie is de Mol?
Als het even kan wel. Maar omdat het tegenwoordig op zaterdagavond uitgezonden wordt, wil het ook weleens voorkomen dat ik het de volgende dag terugkijk. Nadeel daaraan wel is dat ik vanaf zaterdagavond tot wanneer ik het heb gekeken, even niet op social media kan om eventuele spoilers te voorkomen.

Hoe lang kijk je al naar Wie is de Mol?
7 jaar? Denk ik. Ik begon heel intensief te kijken tijdens mijn studie, omdat er veel studiegenoten waren die het erover hadden. Ik was nieuwsgierig en ik was meteen verslaafd. Ik heb toen ook nog even alle andere seizoenen terug zitten kijken. Zo verslaafd was ik.

Wie is de beste Mol allertijden?
tot nu toe hebben alle mollen mij weten te foppen. Dennis Weening was erg geniaal. En het jaar dat iedereen Patrick Stoof riep, bleef ik heilig in Art geloven. Ook toen iedereen Margriet riep, bleef ik voor Rik gaan als mol. Milouska Meulens vond ik het trouwens ook erg leuk doen. Zij had echt een hele andere strategie dan de overige mollen.

Wie is je favoriete presentator?
Ik vind Art het erg leuk doen, maar ik begon te kijken met Pieter Jan Hagens. Dus dat is voor mij toch wel “nostalgischer”.

Welke opdracht is je bijgebleven?
Verschillende. Maar de fietsopdracht waarbij Frédérique Huydts haar persoonlijke overwinning had, was toch wel echt fantastisch. Ik denk dat die opdracht de meeste wel is bijgebleven. En het jaar dat Janine Abbring haar ruggenwervel verbrijzelde. Dat was ook een moment dat ik niet snel zal vergeten.

Welk land vond je de mooiste locatie?
De meeste zijn natuurlijk echt fantastisch. Ik vond IJsland echt heel mooi. Ik ben daar zelf geweest. Ook op een aantal plekken waar ze voor Wie is de Mol gefilmd hebben. Ik moest en zou het vliegtuig vinden. Verder vond ik de Filipijnen met Susan Visser als mol, erg mooi. Vooral het onbewoond eiland waar zij een aantal dagen op moesten zien te overleven.

Wat is je favoriete molmoment?
Jeetje, moeilijke vraag. Ik heb alleen maar favoriete momenten. Ik vond het moment toen Kees de mol was, met een opdracht dat iedereen heel hard aan een touw stond te trekken erg grappig. Kees stond erachter en deed “heel hard zijn best”. Later konden we dus zien dat dit niet zo was. Grappig om te zien hoe iedereen zich achteraf af vroeg, waarom het toch niet lukte.

Hou je een mollenboekje bij? Of heb je een andere strategie?
Een paar jaar geleden had je een app waarin je alles hints en mol-acties bij kon houden. Dit vulde ik aan met eigen theorieën en theorieën die tijdens de nabeschouwing en twitter geopperd werden. Dit jaar is voor het eerst dat ik iets minder fanatiek ben, omdat ik gewoonweg geen tijd meer heb om continu het internet af te struinen naar hints. Dus helaas. Maar ik geniet er nog steeds van en ik heb nog steeds mijn theorieën en verdachte mollen.

Zou je zelf mee willen doen?
Zeker weten. Al is het alleen maar om te kunnen genieten van een fantastische plek ergens op aarde.

Wie gaat er morgenavond naar huis denk je?
Oeh moeilijk. Ik denk Jochem of Thomas.

Wie wint dit jaar Wie is de Mol?
Als Diederik niet de mol is, dan is hij de winnaar. En als hij wel de mol is, dan is Jeroen de winnaar. Of Sigrid is de winnaar. En de ander de verliezer. In ieder geval Diederik, Jeroen en Sigrid in de finale.

Wie is de Mol 2017?
Diederik is hoofdverdachte nummer 1. Maar ik vind het ook weer iets te duidelijk. Bijvoorbeeld door al zijn opzichtige T-shirts. Dus wat dat betreft denk ik eerder dat Jeroen de mol is. Maar dat de productie wil dat wij denken dat Diederik de mol is en er tot het einde in zit. Net als dat de productie andere jaren wilden dat wij dachten dat Rik van der Westelaken, Liesbeth Staats en Art Rooijakkers de mol waren.

Wie denken jullie dat de mol is?

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

3 thoughts on “Wie is de Mol? – tag | 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge