Hoe mijn blogdoel helemaal mis ging

Oh oh oh wat baal ik van de afgelopen weken. Iedere maandag, woensdag en vrijdag moet er van mijzelf een stukje online. Dat is wat ik tenslotte in mijn blogdoelen heb beschreven. Ik wil regelmatig bloggen om ervoor te zorgen dat mijn site voorspelbaar wordt. Maar soms lukt dat gewoon even niet.

busy-1972166_1920

Sinds kort ben ik een nieuwe serie gestart: Mijn zoektocht naar geluk. Iedere maandag verschijnt er weer een nieuw artikel in die zoektocht. Helaas is dat twee maandagen niet gelukt. Ik kan daar zo van balen. Ik had namelijk een stukje over dyslexie geschreven. Omdat het net in het nieuws was geweest, wilde ik dat stukje zo snel mogelijk plaatsen. Maar niet op maandag. En dus plaatste ik hem op zondag. Maar omdat ik tijd in dat artikel had gestoken, had ik geen tijd meer om een stukje voor “mijn zoektocht” te schrijven. Jammer. Had ik dat andere stuk net zo goed op maandag kunnen plaatsen.

En toen… toen hadden we een verjaardag, werd de kleine ziek, sliep ik slecht, wilde wij zijn kamer verbouwen, stapels was door een spugend mannetje wegwerken, overuren draaien op mijn werk en nog een boel andere dingen.

Tja, onmacht. Doe je niks aan. En dus woensdag ook geen artikel. En vrijdag niet. En die week erna ook niet.

Geeft niet. Af en toe moet je af kunnen wijken van je schema. Maar ik zat net in zo’n lekker ritme. Ik baal er dus van dat ik nu al gefaald heb met mijn blogdoelen. Ook heb ik de afgelopen weken niet veel andere blogs gelezen. Ik vond het alleen maar confronterender om de blogs van andere te lezen. Dus sorry daarvoor. Normaal gesproken kan ik daar echt van genieten. Maar nu dat stemmetje de hele tijd die zei dat ikzelf gefaald had 😉

Oké. Ik laat het echt als een megaramp overkomen. Maar dat is het natuurlijk niet. Vanaf nu ga ik het gewoon weer lekker oppakken. Afgelopen maandag kwam er weer een blog online. Hopelijk komt er een energievolle periode aan met heel veel blogplezier.

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Bron foto: Pixabay

3 thoughts on “Hoe mijn blogdoel helemaal mis ging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge