Speelgoed shoppen in een online winkelcentrum

Altijd ben ik op zoek naar speelgoed voor de kleine. Hij gaat zo snel. En ik merk dat hij veel behoefte heeft aan nieuwe dingen ontdekken. Zoals ieder kind eigenlijk. Laatst blogde ik nog over huis-tuin-en-keuken-spullen die we hadden omgetoverd tot speelgoed. Gewoon om hem nog meer aan te kunnen bieden. Maar goed, ik heb niet altijd tijd om de deur uit te gaan en dus zit ik ook veel op het internet om op zoek te gaan naar nieuwe inspiratie en trends op speelgoed gebied.

department-store-1778720_1920

En dan kom je wel eens leuke, bijzondere webshops tegen. Zoals OO Shopping. Een online winkelcentrum die echt op bijna alle gebieden, alles heeft. Zij zijn een online partner en bij hun kun je je eigen webshop openen en beheren. Daardoor kun je echt alles vinden. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Voor je hobby, voor je huis, voor je dier, fiets, mode, sport etc. Je rekent het wel allemaal bij de verschillende winkeltjes af. Maar dat maakt niet uit. Nog steeds kun je alles op één website vinden.

En dus ook speelgoed. Ik hoor je denken: “ja… en?” Nou, het is speelgoed dat ik niet zo snel bij de plaatselijke speelgoedzaak zie liggen. Je komt er dus hele bijzondere spullen tegen. Geweldig voor de afwisseling. Want dat was juist waar ik naar op zoek ben voor dat kleine monstertje. Ik werd er in ieder geval heel hebberig van.

145641359856cf1b9e63f3f (1)

 

Zo ben ik bijvoorbeeld helemaal weg van de bovenstaande blokkendoos in de vorm van een dorp. En hij is er ook in de stad variant. Of wat dacht je van die schattige muziekinstrumenten-set hieronder. Wat ik al zei: mooi en bijzonder speelgoed. Ik heb mij in kunnen houden, maar ik heb wel weer een hoop inspiratie opgedaan voor zijn naderende eerste verjaardag. Zijn lijstje is in ieder geval weer uitgebreid.

147185420557bab67db833c

Kenden jullie OO Shopping al?

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Bron foto: Pixabay en OO Shopping

3 thoughts on “Speelgoed shoppen in een online winkelcentrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge