Mamasieraden van Names4ever

Sommige laten de naam van hun kind tatoeëren. Anderen laten de naam van hun kind liever vereeuwigen in een sieraad. Ik zelf was niet het type mens om überhaupt iets met namen van mijn kind te doen. Ik dacht er te zoetsappig over. Maar toen Names4ever mij vroeg of ik een review wilde schrijven en ik ook nog uit hun collectie mamasieraden er één uit mocht zoeken, was ik om. Wat een mooie sieraden. En daar zat ook een hele mooie voor mij bij.

De mamasieraden van names4ever zijn heel divers. Er is voor ieder wat wils. Normaal gesproken vind ik dit soort sieraden als snel te zoetsappig worden. Dat past niet bij mij of mijn kleine. Maar er zaten ook een aantal stoere bij.

Ik koos voor het jongenspoppetje, zoals jullie kunnen zien op de foto. Deze ziet er lekker ondeugend uit. Dat past bij de kleine. Zijn naam is er ook mooi ingegraveerd. Paste precies. Want op het poppetje was niet heel veel ruimte. Er staat dan ook geen geboortedatum op. Maar daar hebben ze wel weer andere sieraden voor die ook heel stoer zijn. En ik had er een kettinkje bij besteld. Je kon uit verschillende kiezen. Ik koos voor een simpele.

Om heel eerlijk te zijn draag ik niet veel sieraden. Zeker sinds de kleine er is, vind ik het soms lastig om iets om te houden. Hij vindt echt alles interessant. Mijn haar komt er ook niet ongeschonden vanaf. Zeker als ik mijn haar niet in een knot heb zitten, maar in een vlecht, wordt er keihard aan getrokken. Geen sieraden voor deze mama dus. Ook was ik vanuit mijn werk (kinderopvang) gewend om geen sieraden te dragen. Dus als je dan weer eens iets om hebt, dan voel je dat de hele dag zitten. 😉

Maar deze zal ik wel vaker om gaan doen. Al is het alleen maar om hem een beetje bij me te hebben als hij er niet is. Ik vind hem erg mooi geworden. Omdat zijn naam kort is, past het zo half in zijn been, half op de romp van het poppetje. Ook kwam hij binnen in een heel mooi doosje. Dus voor Moederdag hoeft papa er niks meer aan te doen… hint. 😉 En ideaal om de sieraad in te bewaren. Het doosje staat namelijk erg leuk op ons nachtkastje.

Zodra de sieraad was besteld, was hij er binnen drie dagen. Snelle service dus. En Names4ever heeft meer: familiesieraden, liefdessieraden, namenkettingen en zelfs dierensieraden. Dus zeker leuk om even een kijkje te nemen op hun website.

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Bron foto: eigen collectie

5 thoughts on “Mamasieraden van Names4ever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge