Navelbreuk laatste update

In eerdere updates vertelde ik dat ik aan mijn zwangerschap een navelbreuk had overgehouden. Daar moest ik aan geopereerd worden. Zoals beloofd de laatste update. En echt. Want als het goed is, is er niks mis meer met mijn navel en kunnen we weer vrolijk verder gaan met mijn leven.

Afgelopen vrijdag moest ik naar het ziekenhuis voor nacontrole. Toen ik daar aankwam was er een uitloop van 35 minuten. Er zat dus niks anders op dan te wachten. Helaas. Na ruim een half uur was ik eindelijk aan de beurt. De nacontrole duurde letterlijk een halve minuut.

“Hoe gaat het?”
“Ja, goed.”
“Nog last van infecties gehad?”
“Nee.”
“Nou. Dan zijn we eigenlijk klaar hier.”

Voor de vorm heeft ze nog wel 2 seconden naar mijn navel gekeken en uitgelegd wat er precies was gebeurd tijdens de operatie. Waar ik nog steeds niets van begreep. Het is maar goed dat ik geen chirurg ben geworden. En ze heeft verteld dat ik langzaamaan wel weer mag beginnen met sporten en het trainen van mijn buikspieren.

Ik vond het oprecht een nutteloos bezoekje. De kleine was gezellig bij buurtjes aan het knutselen voor Pasen en ik heb dat mogen missen doordat ik alleen maar heb moeten wachten in het ziekenhuis. Erg jammer. Maar goed. Het zal wel verplicht zijn. Maar een telefonisch consult had ik in dit geval fijner gevonden.

Overigens ben ik wel blij dat alles goed gaat. Mijn navel voelt nog steeds een beetje beurs. Maar het is niet de pijn van de breuk meer. Ik kan dus echt wel voelen dat het goed is gegaan. Ik hoop dat dit ook zo blijft.

En de narcose? Daar heb ik niet heel erg veel last van. Soms ben ik wel wat moe, maar wie niet. Wel ben ik sneller duizelig. Ik hoop dat dat wel snel minder wordt.

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Bron foto: Pixabay

5 thoughts on “Navelbreuk laatste update

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge