Zo dat is even geleden dat ik een theeleut blog schreef. Genoeg thee gedronken hoor. Maar ik heb gewoon veel vragen van de Pickwick-zakjes verzameld. Dus daar kan ik nog wel een aantal blogs voor schrijven. Ik moet wel zeggen dat ik de laatste tijd veel dezelfde vragen tegenkwam. Dus ik ben bang dat er een einde aan deze serie zit te komen. Maar voorlopig nog niet.

Voor degene die de intro niet helemaal meer volgen: Bij de Pickwickthee zitten kaartjes met vragen. Deze vragen heb ik verzameld en beantwoord. Onderaan de blog zal ik de voorgaande blogs ook nog even op een rij zetten, zodat jullie ze allemaal nog een keer terug kunnen lezen. Leuk voor als je je verveelt. Maar goed, eerst deze vragen dan maar.

  1. Welke leeftijd zou je voor altijd willen hebben?

Vroeger zou ik echt 25 geroepen hebben. Vrouwen schijnen dan op hun hoogtepunt te zitten van hun leven. Als ik moet kiezen, zeg ik dat nog steeds. Maar ik merk ook dat mijn behoeften meegaan met mijn leeftijd. Ik zit nog niet achter de geraniums ofzo. Maar de behoefte die ik had toen ik 25 was, zijn inmiddels wel ernstig veranderd. En dus durf ik oprecht te zeggen dat ik geen problemen heb met ouder worden. Over twee weken word ik 32 en dat durf ik hardop te zeggen.

  1. Waarvoor kwam je vroeger in de problemen?

Ik was echt veel te braaf. Kwam ik maar eens in de problemen. Dan had ik nu een mooi verhaal gehad. 😉

  1. Zou je liever al je eten rauw eten of in olie frituren?

Oeh moeilijk. Altijd alles in olie frituren wordt je niet heel oud van. En als ik alles rauw moet gaan eten, word ik toch echt spontaan vegetariër.

  1. Met wie zou jij graag 24 uur willen doorbrengen?

Ik weet in ieder geval met wie ik niet 24 uur wil doorbrengen 😉. De eerste persoon die dan in mij opkomt is Geert Wilders. Daar hou ik het nog geen 5 minuten mee uit. Ik denk dat we heel snel ruzie zullen hebben. Maar dit wordt verder geen politiek antwoord hoor. Ik ga serieus antwoorden. Waar waren we? Oh ja, 24 uur met… Nog steeds geen idee.

Ik heb even een half uur naar mijn beeldscherm gestaard. Letterlijk. Dit antwoord houden jullie nog echt even van mij tegoed. Ik ben trouwens wel benieuwd met wie jullie 24 uur zouden willen doorbrengen. Of juist niet. Ook leuk om te weten. Laat het achter in de comment.

  1. In welk tv-programma zou je te zien willen zijn?

Wie is de Mol? Daar hoefde ik dan weer niet lang over na te denken.

  1. Wat is je favoriete quote?

What doesn’t kill you makes you stronger. Daar geloof ik echt heilig in. Ik denk dat alles wat je meemaakt, hoe goed of slecht het ook is, je maakt tot de persoon die je nu bent. De momenten die je meemaakt kunnen leermomenten zijn. Of gewoon echt traumatisch. Maar ik denk dat je er altijd sterker uitkomt. Want je leert er altijd van. Bijvoorbeeld om met de dag te leven. Of je te focussen op de goede dingen in je leven. Ik denk dat iedereen wel momenten in zijn leven heeft meegemaakt die hij/zij liever had overgeslagen. Maar ik denk toch ook dat iedereen er wel iets uit die situatie heeft kunnen halen.

  1. Van welke gebeurtenis zou je getuige willen zijn?

Wereldvrede. Wat lijkt mij dat mooi om dat eens mee te mogen maken. Oké dit klonk echt als een missverkiezingen antwoord. Het was eigenlijk ook heel sarcastisch, omdat ik donders goed weet dat we dit never nooit mee zullen maken. Maar dat neemt niet weg dat ik hoop dat het ooit wel zou gaan gebeuren. Of in ieder geval dat alles wat nu op scherp staat in de wereld, niet escaleert.

Dat waren de vragen weer. Mocht het zijn dat je ze ook zou willen beantwoorden, stuur dan even een linkje. Lijkt mij super leuk om jullie antwoorden te lezen.

En zoals beloofd mijn overige Pickwickvragen-blogs:
Theeleuten #1
Theeleuten #2
Theeleuten #3
Theeleuten #4
Theeleuten #5

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Bron foto: Pixabay

4 thoughts on “Theeleuten #6

  1. Ik zou ook voor altijd 25 willen zijn. Ben wel benieuwd hoe de afgelopen 7 jaar je behoeftes zijn veranderd. Al moet ik zeggen dat ik ook wel verstandiger ben geworden en ik ben pas 27, hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge