Mijn zoektocht naar geluk – pauze

Eigenlijk was het de bedoeling dat er vandaag een nieuw artikel zou verschijnen over mijn zoektocht naar geluk. Als laatste vertelde ik over mijn stage en hoe ik het laatste jaar erg onzeker geworden ben over mijzelf. Hier had ik in de baan erna nog last van. Ik wilde graag vertellen wat er allemaal gebeurde en hoe ik niet happy was met die baan. Maar ik heb besloten om hier heel even mee te stoppen. Vandaag leg ik jullie uit waarom.

Deze serie is heel goed ontvangen. Ik heb alleen maar positieve reacties gehad. Heel erg bedankt daarvoor. Maar waarom las ik dan een pauze in? Ik kom steeds dichter bij het heden. De baan na mijn opleiding heerst nog een soort wrok over, omdat dit tijdens mijn zwangerschap op een (in mijn ogen) niet eerlijke manier eindigde. Ik ben dus bang dat de artikelen te subjectief worden. Nou is alles behoorlijk subjectief, maar ik bedoel met een negatieve lading. En dat vind ik niet nodig. Ik wil namelijk niemand zwart maken. Het is mijn ervaring, dus altijd gekleurd met mijn mening. Maar daarmee hoef ik verder niemand te kwetsen.

En dus heb ik besloten om meer tijd te geven aan het ontwikkelen van de komende artikelen. Ik wil er namelijk op een tactische manier mee omgaan en dat het duidelijk is wat ik van die ervaring heb geleerd. En niet mensen voor hun hoofd stoten of nog een trap nageven. Deze serie gaat voorlopig even in de ijskast. Ik weet niet voor hoe lang. In ieder geval totdat ik er helemaal tevreden over ben.

Even voor de duidelijkheid: alleen deze serie krijgt een pauze. Ik heb zin om veel te bloggen. Daar ligt het echt niet aan. Bloggen blijf ik gewoon doen 😊. Dus blijf mij vooral volgen, want er verschijnen gewoon weer regelmatig artikelen online. Mijn zoektocht gaat achter de schermen verder en ik hoop dit ook zo snel mogelijk met jullie weer te kunnen delen.

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Bron foto: Pixabay

2 thoughts on “Mijn zoektocht naar geluk – pauze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge