Jouw foto op Canvas | Review

Sinds anderhalf jaar zijn wij eigenaar van een mooie nieuwbouwwoning. Maar erg kaal is het allemaal nog wel. Langzaamaan komt er steeds meer te hangen. Toen ik de vraag kreeg of ik een foto wilde uitzoeken op canvas en daar een review over wilde schrijven, zei ik meteen ja. Want die canvas was meer dan welkom.

Bij fotoopcanvas.nl liet ik de canvas afdrukken. Zij zijn een dochterbedrijf van fotocadeau.nl. Bij hun kun je dus op verschillende maten alles afdrukken op canvas. Wat je maar wilt.

Een foto kiezen
Toen we gingen bedenken welke foto we dan op canvas wilde hebben twijfelde ik heel erg. Werd het een foto van de kleine? Of misschien één van een bijzondere vakantie? We besloten voor de laatste te gaan. Ik ben niet zo iemand die allemaal foto’s van haar kind in huis heeft staan en hangen. Mijn telefoon staat er vol van. Maar mijn huis dus niet. Hahaha. Drie jaar geleden waren we in Brazilië en daar hadden we zulke mooie herinneringen aan, dat we kozen voor een foto met uitzicht over Rio de Janeiro. De uitgekozen foto:

Je eigen canvas maken
Je eigen canvas maken is heel simpel. Zelfs ik kon het. En ik ben echt niet handig met computerprogramma’s. Vooral degene die ik niet ken. Standaard bieden ze een staand exemplaar aan. Maar omdat het een liggende foto was, dat we hadden uitgezocht, moest ik even zoeken naar de knop om hem liggend als voorbeeld te krijgen. Dat duurde even. Achteraf gezien was het een hele simpele knop die ik dus over het hoofd had gezien. (Zie foto).

Het resultaat
Omdat het heiig was in de lucht en we hoog zaten, zie je allemaal wolkenflarden op de foto. Dat vonden wij erg mooi. Toen we de canvas kregen was het wel even slikken. Ik dacht: wat is die witte vlek?! De wolken dus. Van een afstand zie je dat goed. Maar van dichtbij leek het dus een rare, witte vlek. Gelukkig niet dus en ik vind hem prachtig geworden! Eerst wilden we hem op de gang hangen. Maar omdat deze foto op canvas van een afstand mooier is, vonden we de gang toch geen goed idee. En dus besloten we hem op de slaapkamer te hangen. Daar hangt hij nu heel mooi en zie je hem gelijk hangen als je de slaapkamer inloopt. Ik ben er in ieder geval erg bij mee!

Dit artikel kwam tot stand door een samenwerking

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Bron foto: Eigen collectie

3 thoughts on “Jouw foto op Canvas | Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge