Zomerdoelen 2017 update #1

Vol goede moed begon ik aan mijn doelen voor de zomer. Eigenlijk was ik niet van plan om zo snel al een update te schrijven. Maar om het verhaal een beetje compleet te maken is het wel belangrijk om deze start van de zomerdoelen in beeld te brengen.

 

Ik zal mijn doelen nog even op een rij zetten. Dan hebben jullie weer even een beeld van mijn doelen:

  1. Boek schrijven: Hele verhalen zitten er in mijn hoofd. Maar nog niks staat op papier. Ik ben heel benieuwd wanneer ik achter mijn laptopje verdwijn om het wel vast te leggen. Ik ben er nog even niet aan toegekomen. Straks leg ik nog wel uit waarom. Maar dat ik verhalen in mijn hoofd heb zitten, en erover na heb gedacht, vind ik al heel wat.
  2. Meer lezen: Ik ben nog steeds bij het eerste deel van Harry Potter. Ik was dat boek begonnen omdat deze zo lekker wegleest. Ik hoopte op die manier in een leesflow te komen. Het einde van het boek is wel in zicht. Ik heb mijzelf voorgenomen iedere avond een paar pagina’s te lezen en mijn telefoon weg te leggen. En dat gaat goed. Ik slaap er ook nog eens lekkerder door. Win-win situatie dus.
  3. Bloggen: Ik omschreef dat ik regelmaat wilde. Mijn streven is drie artikelen per week. En dat ritme wil ik volhouden. En als de tijd het toelaat wil ik zelfs naar 5 artikelen per week. Eerder dit jaar omschreef ik ook al dat mijn blogdoelen helemaal mis gingen. En nu dus weer. Vorige week kwam er maar één online. Afgelopen maandag lukte het weer niet. Een ziek kindje gooide even roet in het eten. 2/3 weken is hij aan het kwakkelen geweest. Slechte nachten, veel aandacht overdags en weinig tijd voor mijzelf tot gevolg. Wat bleek: een dubbele oorontsteking en nog even de 4e ziekte eroverheen. Arm mannetje. Ja, dan heeft hij mij gewoon even nodig. Uiteraard ontkwam ik er ook niet aan: ik werd ook ziek. En zoals ik iedere moeder erover hoor klagen, kon ik ook niet ziek zijn. ’s Avonds, als de kleine op bed lag, stortte ik helemaal in. Even dus geen geblog. Jammer, maar sommige dingen gaan nou eenmaal voor. De laatste weken ben ik niet of nauwelijks online geweest. Vandaar dat beginnen aan een boek er ook niet in zat. Zijn antibioticakuur is net voorbij. Ik hoop dat hij weer snel opknapt.
  4. Minimaliseren: hier ga ik niet eens over beginnen. Er valt toch niks over te vertellen. 😉

Eigenlijk ben ik alleen meer gaan lezen. Hopelijk kan ik de rest ook nog oppakken. De zomer is nog niet eens officieel begonnen, dus wat dat betreft is er nog lang geen man overboord.

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Bron foto: Pixabay

6 thoughts on “Zomerdoelen 2017 update #1

  1. Wat leuk dat je een boek wilt gaan schrijven! Hier hetzelfde met Blogger 3x pw lukt nu aardig alleen heb zoveel ideeën dat ik het liever 5xpw doe maar helaas geen tijd. Ach zolang ik dit volhoud is er niks aan de handeur. Lezen doe ik ook veel te weinig ben nu in mijn tweede boek bezig dus hopelijk zit ik binnenkort ook in een leesflow. Fijne dag nog
    Sylvia onlangs geplaatst…Update: persoonlijke & blogdoelen 2017My Profile

  2. Altijd goed om doelen voor ogen te hebben! Je hebt een streven; erg belangrijk! Ga ervoor!
    Een boek schrijven wil ik ook heel graag.. er is zoveel te vertellen! Maar hoe pak je dit aan.. Nog genoeg uit te zoeken 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge