Mijn summer essentials

Officieel is de zomer nog niet begonnen. Nog een paar nachtjes slapen. Maar nadat we een aantal tropische dagen hebben gehad, ben ik wel volop bezig met alle summer essentials in huis te halen. Want die onverwacht mooie dagen na zoveel regen zorgden er wel voor dat ik ineens zonder zat. Dit zijn mijn summer essentials waar ik echt niet zonder kan.

Badpak
Laatst haalde ik mijn oude bikini uit de kast en die kon meteen in de prullenbak van ellende. Uitgelubberd en verteerd. Het was dan ook al twee jaar geleden dat ik hem voor het laatst aanhad. Vorig jaar was ik net bevallen. Dus ik stond niet echt te springen om mijn lichaam aan iedereen te laten zien. En nu eigenlijk nog steeds niet. Die grote buik heeft gezorgd voor een “tijgerprintje” rond mijn navel en los vel. Ook had ik een navelbreuk en een scheurtje in mijn buikspier aan de zwangerschap overgehouden. Mijn buik ziet er dus nog uit alsof ik 20 weken zwanger ben. Het werd mij laatst ook nog even gevraagd (confronterend). En dat terwijl ik mijzelf verder helemaal niet dik vind. Maar goed, dit jaar dus van de bikini af. Want die navelbreuk heeft ook nog voor een extra oorlogswond gezorgd om het allemaal weer recht te zetten. Dit jaar ga ik voor het eerst sinds mijn kindertijd weer eens voor een badpak. Esprit heeft een aantal mooie mooie cut-out badpakken. Dus ik ben benieuwd.

Zonnebril
Ik ben niet zo’n zonnebril typje. Maar op de fiets waait steeds allemaal stof in mijn oog. Dus ik ben overstag en heb toch een zonnebril gekocht.

Zonnebrand
Uiteraard is zonnebrand voor mij echt een musthave. Ik vergeet mijzelf nog vaak in te smeren, maar de kleine moet gewoon goed beschermd worden. Misschien ben ik wat overdreven, maar ik smeer liever een keer te vaak dan te weinig. Meestal koop ik wat er in de aanbieding is. Maar ik ben wel heel dol op Garnier of Nivea.

Parfum
Sun, Gucci rush en Gucci rush 2 zijn mijn favorieten voor in de zomer. Vooral die laatste vind ik echt geweldig. Al spuit ik die in de winter op, ik krijg meteen een voorjaarsgevoel. Ik loop dus ieder jaar weer even langs de Douglas om mijn favoriete geuren aan te schaffen. Als het nodig is.

Teenslippers
Teenslippers zijn zo ontzettend makkelijk. In de zomer loop ik altijd op blote voeten. In schoenen beginnen mijn voeten al snel te stomen. En dus schiet ik liever even snel in een paar slippertjes als ik naar buiten ga.

Voetverzorging
Veel op blote voeten lopen, betekent ook sneller droge voeten en kloven. En dus verzorg ik mijn voeten in de zomer beter dan in de winter. Niet alleen omdat het mooier is, maar ook omdat droge voeten gewoon niet heel fijn aanvoelen.

Water
Flessen Bar le Duc gaan er doorheen. Aan deze, met een vleugje citroen, heb ik een verslaving over gehouden. Vooral in de zomer moet je niet raar staan te kijken als we met zijn tweeën 6 flessen in een week weg tanken.

Wat zijn jullie summer essentials?

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Bron foto’s: Pixabay – Esprit – Eigen collectie

11 thoughts on “Mijn summer essentials

  1. Wauw wat is dat tweede badpak gaaf! Ik ben ook echt geen zonnebril type ik heb er altijd last van daarbij staat het mij ook niet haha. Mijn essentials zijn een leuk fel kleurtje nagellak voor op mn teentjes, leuke en fijne slippers, leuke badkleding, water drink ik altijd en veel, zonnecreme, en een petje of hoedje want heb nog steeds pigment strepen boven mn wenkbrauwen en op mn bovenlip (dat heb ik overgehouden aan mijn zwangeschap)

  2. Ik kan, vooral in de zomer, niet zonder de oliespray van Etos voor na het ontharen. Deze zorgt dat ik geen rode bultjes krijg en maakt m’n benen nog gladder. Staat even wat leuker dan van die gestippelde benen onder dat ene leuke jurkje haha. Maar Gucci Rush 2…. je neemt me even mee naar vroeger. Niet ikzelf maar mijn zus Chantal droeg deze toen heel vaak… hmmm. Met m’n ogen dicht ruik ik hem nog. Misschien dat ik haar binnenkort eens ga verrassen 🙂 Verder nuttige essentials voor de zomer hoor. En een zonnebril mag inderdaad niet ontbreken. Qua drinken ben ik met mooi weer echt verslingerd aan zelfgemaakte ijskoffie 😀 Lekker en goedkoop 😀

  3. Het geurtje Gucci rush ken ik nog wel. Vroeger ook gehad. Jil Sander ‘sun’ vind ik wel lekkerder. Een mooie zonnebril, zonnebrand, teenslippers en voetverzorging it is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge