Zomerdoelen 2017 update #2

Ruim een maand geleden kwam ik met de eerste update omtrent mijn zomerdoelen. De zomer is nog niet eens officieel begonnen, maar het gevoel is er al wel na die prachtige dagen. Nu is het mooie weer even voorbij. Maar dat neemt niet weg dat ik gewoon verder ga om de zomerdoelen aan het einde succesvol af te kunnen sluiten. Dus hierbij update nummer 2

De doelen
1. Boek schrijven: Ik geef eerlijk toe. Het lekkere weer heeft er toe geleid dat er wel het verlangen was, maar niet de drang om achter mijn laptop te gaan zitten. Met mijn laptop lukt buiten zitten gewoon niet. Ik zie dan helemaal niets meer op mijn beeldscherm. En ik ging toch liever naar buiten dan dat ik binnen bleef hangen. Maar goed, het is dus (nog) niet gelukt.
2. Meer lezen: Iedere avond lees ik nog steeds die paar pagina’s. De afgelopen dagen was ik wel wat moe, waardoor ik ’s avonds niet heel veel zin had om te lezen. Maar dat betekent hopelijk geen terugval.
Mijn tijdschriften stapel is overigens wel kleiner geworden. Als de kleine op bed lag, ging ik lekker in de zon zitten met een tijdschriftje. Dat zijn toch de heerlijkste momenten.
3. Bloggen: goed gelukt!! Ik zat echt in een heerlijke flow. Ik merk het ook gelijk aan mijn bezoekersaantallen. Echt super! Op Hemelvaart en Pinksteren na, is het mij eigenlijk wel gelukt om iedere keer wat te typen. Ik moet wel eerlijk bekennen dat dit artikel eigenlijk wel eerder verschijnt dan ik had gewild bij gebrek aan inspiratie de afgelopen dagen 😉.
4. Minimaliseren: had ik al verteld dat ik veel buiten was de afgelopen paar weken. Ik geloof dat ik vooral veel spullen erbij heb gekocht voor in de tuin.

Conclusie
Lezen en bloggen is de afgelopen weken goed gelukt. Dat is al weer een doel erbij die lekker gaat ten opzichte van vorige maand. Ik ben benieuwd hoe ik het de komende maand ga doen. Ik hoop dat ik dan kan melden dat er nog een doel bijgekomen is waar ik wat mee ben gaan doen.

Volg mijn blog ook op  Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin’
En natuurlijk op Snapchat: leonie_vanmil

Bron foto: Pixabay

5 thoughts on “Zomerdoelen 2017 update #2

  1. Gelukkig duurt de zomer nog lang en hoeven niet alle doelen meteen aan het begin behaald te worden! Als je toch de tijdschriften doorleest, zou ik ook delen die je daaruit aanspreken voor je boek eruit halen en als een moodboard ophangen. Op die manier kom je het iedere keer weer tegen en gaat het ook mee leven. Dan heb je de sfeer voor het verhaal al staan!
    Sophie onlangs geplaatst…Rotterdam: Leuke dingen doen in juniMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

CommentLuv badge